Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Solidaritat contra la leucèmia

28 de juny de 2021


L'Ajuntament de Vacarisses s'ha adherit a la Setmana contra la leucèmia que se celebra del 21 al 28 de juny. Una setmana en què que la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia ha llançat un seguit de propostes i activitats per donar a conèixer la feina realitzada per la Fundació, el seu Registre de Donants de Medul·la Òssia (REDMO) i l'Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras.

En aquest sentit, enguany i amb la situació actual de restriccions de mobilitat, els principals esdeveniments s'hauran de seguir a través d'Internet. Però la resposta dels Imparables i de tota aquella gent sensibilitzada amb la causa està sent molt positiva: més de 1.000 persones ja s'han apuntat per seguir tots els esdeveniments programats.

En resposta a la crida de la Fundació Josep Carreras, la façana del Castell de Vacarisses es va tenyir de taronja, de la mateixa manera que el Palau de la Música, el Gran Teatre del Liceu i altres edificis emblemàtics de Catalunya i d'arreu de l'Estat.  • El Castell taronja.jpg

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats