Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Vacarisses s’adhereix a una nova campanya de sensibilització LGTBI

28 de juny de 2021


Dilluns 28 de juny és el Dia de l’Orgull Lèsbic, Gai, Trans, Bisexual, Intersexual i Queer (LGTBIQ+). Es commemoren els fets de Nova York el 28 de juny de 1969, on es va originar una revolta de persones LGTBI en contra de la repressió social i la vulneració dels drets que patien per la seva orientació o identitat sexual.

 

Segons dades de l’Observatori Contra l’Homofòbia, la violència per LGTBI-fòbia s’ha incrementat a Catalunya un 25% respecte al 2019 i ha suposat la xifra més alta dels últims 5 anys. La gran majoria d’agressions es produeixen en espais públics, i significativament, en les xarxes socials.

 

Per poder frenar aquesta violència és important treballar i prevenir de manera conjunta. Per aquest motiu, la Diputació de Barcelona ha posat en marxa la campanya “És l’hora de continuar”, que té com a objectiu principal motivar i dotar d’eines als ens locals per treballar amb la sensibilització de la societat, la creació i la realització de programes vinculats amb la sensibilització i la intervenció i desenvolupar accions transversals per lluitar contra la LGTBI-fòbia i garantir els drets de les persones LGTBI.

 

Des de l’Ajuntament de Vacarisses ens sumem a aquesta campanya per la visualització i sensibilització de la problemàtica, així com per impulsar la veu dels col·lectius LGTBI.  • e4abb11c-55c2-4707-8c40-a4d70c6ba28e.jpg
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats