Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Reforma de la zona esportiva de Can Serra a Vacarisses

11 de juny de 2021


Aquesta setmana ha estat entregat el projecte executiu de reforma de la zona esportiva de Can Serra.
 
El projecte té el doble objectiu de potenciar l’esport en aquest nucli habitat, que és el que té més població de tot el municipi, i oxigenar el Poliesportiu Municipal, on actualment moltes entitats esportives locals desenvolupen la seva activitat, per aconseguir que aquestes puguin tenir més espais i hores.
 
El projecte preveu la construcció d’unes noves instal·lacions. La pista nova tindrà les mides reglamentàries per a desenvolupar competicions oficials, graderies i vestidors nous i una coberta per aquest espai, per tal de portar a terme qualsevol activitat sigui quina sigui la meteorologia. La coberta, a més, es construirà amb la previsió de poder col·locar plaques fotovoltaiques al seu damunt per subministrar electricitat a les bombes dels pous d’aigua de Can Serra, entre altres.
 
L’alcalde i el regidor d’urbanisme organitzaran aviat una trobada amb els representants veïnals de l’Associació de Veïns de Can Serra per explicar-los el projecte. La licitació de les obres està prevista pel mes de setembre, per tal d’iniciar-les aquest mateix any i acabar-les a mitjans del 2022.  • Vacarisses esport.jpg
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats