Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Posem a punt el Casal de la Gent Gran de Vacarisses

8 de juny de 2021


El Casal enceta el juny amb més notícies: millora de les instal·lacions, organització de noves activitats i l’ajornament de la reobertura.

 

S’inicien les obres per fer una perruqueria nova que permetrà oferir aquest servei en unes instal·lacions de més qualitat.  L’obra s’allargarà durant aproximadament un mes, durant el qual es faran també petits arranjaments  que permetin millorar la funcionalitat del casal (espai de lectura, zona de bar, espai destinat a les activitats dirigides, zona d’ordinadors, etcètera).

 

Això farà que només quedi disponible una part de l’espai del Casal. Això, junt amb el fet que encara hi ha limitacions de l’aforament, ha fet que es retardi l’obertura de l’equipament fins a inicis de setembre.

 

Podeu, però, seguir fent activitats amb nosaltres. Tenim en marxa:

-El programa Passegem i coneixem, petites passejades comentades pel municipi, fàcils i accessibles, projecte conjunt amb la Biblioteca El Castell

-Dos grups de gimnàstica suau a l’aire lliure, al Parc de l’Aranya.

-Un grup de psicomotricitat i un grup de conversa, per a un grup reduït de persones grans especialment vulnerables.

-Un nou espai de jocs de taula per a gent gran a una sala de La Fàbrica (aviat detallarem horaris)

 

Totes aquestes activitats es realitzen sota totes les mesures de seguretat per contenir la Covid-19: grups no superiors a 10 persones, inscripció prèvia obligatòria, així com obligatorietat de dur mascareta, de guardar les distàncies establertes i de tenir cura de la higiene de mans.

 

Durant la segona quinzena de juliol s’oferirà un concert a l’aire lliure per tancar el curs i donar la benvinguda a l’estiu. Ben aviat us en donarem notícies!

 

L’horari d’atenció presencial és tots els dimarts de les 9.15 a les 11.30 hores al mateix Casal de la Gent Gran.

 

L’horari d’atenció telefònica es manté com fins ara: al telèfon 93 828 10 30, de dilluns a divendres de les 9 a les 14 hores i els dilluns de les 16 a les 18 hores. També està disponible el correu electrònic casalgentgran@vacarisses.cat.

   • Casal de la Gent Gran
  • 1622796957658.jpg
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats