Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

S’acorda crear una mesa de diàleg per planificar els recursos municipals enfront la crisi de la Covid-19

29 de desembre de 2020


La idea va sorgir a l’últim ple de l’any arran d’una moció de Ciutadans, que es va decidir deixar sobre la taula

 

Al darrer ple de l’any de l’Ajuntament de Vacarisses, celebrat el 23 de desembre al vespre per videoconferència, només es va presentar una moció, de la mà de Ciutadans (Cs). S’hi demanava “elaborar un pla extraordinari de rescat social i econòmic per a les famílies, empreses, entitats, sectors culturals i esportius de Vacarisses davant el segon rebrot de la Covid-19, a fi de donar suport als afectats per aquesta situació en el nostre municipi”.

 

Després de debatre els diferents punts de la moció, la regidora del PSC, Concepción Miranda, va proposar deixar-la sobre la taula, petició que va reafirmar l'alcalde de Vacarisses, Antoni Masana. La regidora de Cs, Estefanía Muñoz, va acceptar-ho: “És millor intentar ajudar la ciutadania que tirar pedres”. La resta de grups municipals havien coincidit en que la proposta arribava tard, tant per l’evolució de la pandèmia, a les portes ja d’una tercera onada, com per sol·licitar mesures que l’Ajuntament ja està duent a terme o que estan incloses als pressupostos de 2021, aprovats al ple de novembre.

 

En canvi, tots els grups es van mostrar a favor del segon punt de la moció de Cs, que demanava “elaborar un informe de la situació del municipi quant a la planificació de recursos necessaris per atendre de manera diligent les necessitats derivades de la pandèmia i elevar-lo a altres administracions per a sol·licitar fons econòmics que permetin complementar les inversions que es realitzin a Vacarisses”. Així, es va acabar acordant la creació d’una mesa de diàleg per debatre les millors solucions per fer front a la crisi derivada de la Covid-19.

 

Manifest del Dia Mundial de la Sida

Abans del torn de precs i preguntes, la regidora de Sanitat, Olga Serra, va llegir el manifest del Dia Mundial de la Sida, que es commemora cada 1 de desembre, des de 1987, “per donar suport a les persones que viuen amb el VIH i a les que estan afectades pel virus; per recordar les persones que han mort per malalties relacionades amb la sida, i per no oblidar que hem de continuar actius, sense treva, en la resposta enfront del VIH”.  • Ple ordinari de desembre

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats