Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Condemna per la mort de 59 persones palestines a Gaza

16 de maig de 2018


Davant la intervenció de l’exèrcit israelià que ha causat cinquanta-nou persones mortes i més de dues mil ferides, segons el Ministeri de Sanitat de Gaza, per aturar les protestes de la Gran Marxa del Retorn esdevingudes en diversos punts de la tanca que separa Israel de la Franja, on s’han cremat grans fileres de pneumàtics mentre es llançaven pedres i còctels molotovs contra l’exèrcit, que ha respost amb material antiavalots i disparant foc real contra qui es manifestava:

 

L'Ajuntament de Vacarisses se suma a la crida feta pel secretari general de l'ONU, António Guterres, per una "necessària contenció", i dóna suport a la seva demanda “que necessitem una solució política per a la qüestió d'Israel i Palestina. No hi ha pla B a una solució de dos Estats en què israelians i palestins puguin viure en pau i amb una seguretat mútua assegurada i amb la plena cooperació de la comunitat internacional".

 

En aquest sentit, des de l'Ajuntament de Vacarisses, condemnem enèrgicament aquesta matança, ens reafirmem en que la violència no pot ser mai la solució a cap conflicte i que només amb la defensa, la garantia i la protecció dels drets humans i la cooperació per al desenvolupament es poden crear les bases del necessari diàleg per assolir una pau justa i duradora.

 

Per això, ens sumem a les crides de diversos organismes internacionals que demanen a Israel que aturi la violència i rendeixi comptes del que ha passat, i perquè els líders israelians i palestins facin crides a aturar la violència a Gaza i reprenguin el diàleg, aprofitant les commemoracions clau d’ambdues nacions durant els propers dies.  • Matança a Gaza. Font: Reuters

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats