Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

App municipal per comunicar incidències i rebre notificacions

29 de febrer de 2016


L’aplicació mòbil també permet consultar alguns continguts del web al vostre smartphone

 

Les regidories de Comunicació i Participació Ciutadana han posat en marxa una aplicació mòbil (app) per millorar l’accés a la informació municipal i la interacció de la ciutadania amb l’Ajuntament. D’una banda, l’app permet consultar alguns apartats del web municipal: Notícies, Agenda, Informació d’Interès, Serveis, Equipaments, Directori d’empreses i Telèfons d’interès.

 

D’altra banda, les persones usuàries de l’app poden rebre Notificacions i alhora enviar les Incidències que trobin a la via pública o al mobiliari urbà del municipi. A més d’adjuntar-hi una imatge, també es poden consultar les incidències comunicades per la resta d’habitants. Les regidories corresponents en faran un seguiment per prendre les mesures pertinents.

 

Tot plegat a través d’una app senzilla, visual i dinàmica, que proporciona la immediatesa de les noves tecnologies. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Vacarisses s’adapta als nous temps per fer partícip la ciutadania de tot allò què passa al seu entorn més proper.Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats