Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Notícies

 • Ordinadors a la segona planta de la Biblioteca El Castell.

  S’amplia l’accés Wi-Fi de la biblioteca

  11 de juliol de 2019

  Amb cinc nous punts, tots els espais de l’equipament tenen cobertura, millorant així tant l’experiència de les persones usuàries com l’oferta de serveis i activitats
   
  La cobertura d’accés a Internet de la Biblioteca El Castell s’ha ampliat amb 5 nous punts Wi-Fi: a la sala de revistes i diaris, que dona cobertura també a una part del vestíbul; a la sala d’audiovisuals; a l’aula, que esdevé un espai multimèdia amb 10 ordinadors portàtils; a la zona infantil, i a l’àrea...

 • Clubs de lectura de la Biblioteca El Castell.

  Club de Lectura obert, a la biblioteca

  10 de juliol de 2019

  Les inscripcions passaran a ser mensuals, fins exhaurir places
   
  El Club de Lectura és una de les activitats més conegudes de la Biblioteca El Castell. A la programació del curs 2019-2020, s’hi incorpora una novetat: les inscripcions passaran a ser mensuals, fins exhaurir places. Aquestes es podran fer presencialment o via correu electrònic, a b.vacarisses.ec@diba.cat, amb l’assumpte “Inscripció Club de lectura”.

 • Fruita del Rebost Solidari.

  Fruita variada, al Rebost Solidari

  8 de juliol de 2019

  S’afegeix als menjars per qui ho necessita, que ofereix l’entitat que gestiona el servei, Amics Solidaris de Vacarisses
   
  Després de les diligències corresponents, l’entitat benèfica que gestiona el Rebost Solidari, Amics Solidaris de Vacarisses, afegeix fruita variada, segons la temporada, a la seva oferta de serveis, juntament amb els menjars per qui ho necessita. El proveïdor de l’entitat és el Banc d’Aliments de Barcelona, a qui s’agraeix aquest nou suport.

 • App municipal per comunicar incidències i rebre notificacions

  29 de febrer de 2016

  L’aplicació mòbil també permet consultar alguns continguts del web al vostre smartphone
   
  Les regidories de Comunicació i Participació Ciutadana han posat en marxa una aplicació mòbil (app) per millorar l’accés a la informació municipal i la interacció de la ciutadania amb l’Ajuntament. D’una banda, l’app permet consultar alguns apartats del web municipal: Notícies, Agenda, Informació d’Interès, Serveis, Equipaments, Directori d’empreses i Telèfons d’interès.

 • Pla de Garantia Juvenil

  Pla de Garantia Juvenil per reduir l’atur

  4 de març de 2015

  La Unió Europea ha posat en marxa el Pla de Garantia Juvenil, una iniciativa per reduir l’atur entre els joves, oferint incentius a les empreses que els contractin. Amb vigència fins a l’any 2020, tots els joves inscrits que compleixin els requisits d’inscripció rebran una oferta de treball, de pràctiques o de formació, en un termini de 4 mesos.

RSS 2.0

AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats