Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Vila Mapes

Mapes

 

Cartografia topogràfica

 

Podeu descarregar-vos la cartografia topogràfica urbana E1:1000 en format pdf (georeferenciat estructurat per capes), segons Plec d'Especificacions Tècniques versió 2.2, elaborada per la Diputació de Barcelona. En el cas de Vacarisses, la revisió de camp és de l'any 2017.

 

L’organització del contingut d’informació cartogràfica dels fitxers pdf es basa en l’agrupació dels elements segons l’analogia entre els objectes que representen, amb la finalitat de facilitar la gestió de la informació. S’estructura en:

  • BUE1MIneA2d (altimetria): objectes que representen l’orografia del territori, com són les corbes de nivell, etiquetes de corbes mestres i punts acotats.
  • BUE1MIneP2d (planimetria): engloba tots els elements de comunicació, construccions, energia, hidrografia, registre i vegetació.
  • BUE1MIneS2d (polígons): inclou els polígons de les construccions i els aparents d’illa urbana.
  • BUE1MIneT2d (toponímia): textos genèrics; textos que donen el nom dels indrets, de les vies de comunicació i dels sistemes hídrics; noms de vies urbanes i números de portal, segons figura a les plaques físiques existents.

Per aprofitar els avantatges d’aquest pdf, com l’estructura de capes, la geolocalització, les anotacions o la possibilitat de mesurar distàncies, perímetres i àrees, és necessari descarregar-ho mitjançant el programa Adobe Acrobat Reader.

AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats