Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Ajuntament Plans municipals Pla d'Acció Cultural

Pla d'Acció Cultural

A mitjans de 2018, es va endegar la primera fase del Pla d’Acció Cultural de Vacarisses. La tasca es duu a terme entre les àrees de Cultura de l’Ajuntament de Vacarisses i la Diputació de Barcelona, mentre que l’empresa EDAS s’encarrega del treball de camp.


La primera part del projecte ha consistit en redactar una diagnosi, a partir de les aportacions de diferents entitats, així com de persones vinculades a la cultura en general. Per exemple, s'ha tingut en compte la necessitat d’espai de les entitats, s'ha estudiat com optimitzar els equipaments municipals de què es disposa, s'han identificat els punts forts i febles per al desenvolupament cultural, entre altres aspectes. Un dels principals objectius de tot plegat és crear eines que ajudin a generar xarxa entre les entitats i els diferents agents culturals del municipi.

 

El següent pas s'ha realitzat conjuntament amb les entitats culturals i totes aquelles que van participar a la Taula d'entitats del 23 de novembre de 2019. Els resultats d'aquesta jornada, juntament amb els eixos extrets de la diagnosi, han servit per elaborar el document estratègic final.

AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats