Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Informació d'interès

Informació d'interès

 • 17A #notincpor

  Concentració en solidaritat amb les víctimes dels atemptats del 17A de 2017

  Avui 17 d'agost és el primer aniversari dels atemptats de Barcelona i Cambrils de 2017. Per aquest motiu, l’Ajuntament se suma als actes en memòria de les víctimes i les persones ferides, amb una concentració a davant de l'Ajuntament a 12 del migdia. Durant l’acte es faran cinc minuts de silenci i es llegirà un manifest, per tal de mostrar la solidaritat amb les víctimes i el compromís amb la pau.

 • Menjador escolar

  Ajuts de menjador escolar 2018-2019

  Ajuts de menjador escolar concedits pel Consell Comarcal del Vallès Occidental per al curs 2018-2019.

 • Un dels moments de l’incendi.

  Ban de prevenció d'incendis forestals

  1.- Durant el període comprès entre el 15 de març i el 15 d’octubre, ambdós inclosos, està prohibit a tots els terrenys forestals d’aquest municipi, siguin o no poblats d’espècies arbòries, i la franja de 500 m que els envolta:
  Encendre foc per a qualsevol tipus d’activitat, sigui quina sigui la seva finalitat. Especialment, no es podrà:Cremar rostolls, marges i restes d’aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria.Fer focs d’esbarjo. Queda exclosa de la prohibició dintre...

 • Llibre

  Subvencions per a llibres de text

  Subvencions per a l’adquisició de llibres de text, material didàctic complementari i informàtic destinats a l’alumnat resident a Vacarisses que estigui empadronat al municipi i que cursi estudis d’educació infantil (2n cicle), primària o educació secundària obligatòria a centres escolars públics del municipi durant el curs 2018-2019.

 • Vacarisses Comerç

  Enquesta sobre el comerç

  Us fem partícips de l’elaboració del projecte per dinamitzar el comerç de Vacarisses, nascut de la col·laboració entre la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Vacarisses amb l’objectiu de posar-lo en marxa aquest mateix any 2018.

 • Consell de Vila

  Creació Consell de Vila

  Des de l’Àrea de Participació, l’Ajuntament de Vacarisses ha iniciat un procés deliberatiu per definir i crear el Consell de Vila, una estructura permanent que permeti millorar els canals de participació i relació dels veïns i veïnes en tots aquells temes que afecten el dia a dia del municipi. Així, pretén ser un instrument per facilitar la màxima informació sobre activitats, serveis, polítiques i accions municipals, a més d’una eina per donar resposta i consultar les opinions...

 • Les escoles bressol també promouen una alimentació saludable i equilibrada.

  Noves directrius nutricionistes per a una alimentació saludable

  Des de la Comissió de menjador dels centres públics de Vacarisses, es proporciona aquesta informació sobre les noves directrius nutricionistes per a una alimentació saludable que es marquen des de l’Agència de Salut Pública de Catalunya. També s’inclou un document amb les preguntes més freqüents sobre l’alimentació saludable i la proteïna vegetal, a més d’un enllaç per descarregar L’alimentació saludable en l’etapa escolar.

RSS 2.0

AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2018 Tots els drets reservats