Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Informació d'interès

Informació d'interès

 • Porta a Porta

  Horaris del Porta a Porta i la deixalleria

  Tot i ser dies festius, la recollida del Porta a Porta es realitzarà amb total normalitat, tant el divendres 19 com el dilluns 22 d'abril.
   
  Per la seva banda, la deixalleria municipal romandrà tancada el dijous 18 (festivitat local) i el divendres 19, mentre que el cap de setmana s'obrirà en l'horari habitual.

 • CAP de Vacarisses

  Horaris del CAP per Setmana Santa

  Del 15 al 17 d'abril: CAP de Vacarisses, de les 8 a les 15 h, amb visita concertada. Urgències al CAP de Castellbell i el Vilar, de les 15 a les 20 h.18 d'abril: urgències al CAP de Castellbell i el Vilar, de les 8 a les 20 h.Del 19 al 22 d'abril: urgències al CAP de Monistrol, les 24 h.

 • Logo EMMV

  Assignació places d'instruments a l'EMMV

  Període de presentació de sol·licituds: del 23 d'abril al 2 de maig, a l'Escola Municipal de Música. Publicació de la llista de sol·licituds: 6 de maig Termini per presentar una reclamació: 7 de maig Publicació d'alumnes amb els instruments assignats i llista d'alumnes en situació d'empat: 8 de maig Sorteig públic per adjudicar les places en cas d'empat (1ª opció d'instrument): 13 de maig Publicació d'alumnes en situació d'empat (2ª opció d'instrument): 14 de maig Sorteig públic...

 • Escoles Bressol municipals

  Preinscripció i matrícula a les escoles bressol

  Oferta de places escolars: entre el 7 i el 9 de maig Període de presentació de sol·licituds: del 13 al 24 de maig, a l'Ajuntament de Vacarisses Publicació de la llista de sol·licituds: 4 de juny Termini per presentar una reclamació: del 5 a l'11 de juny Sorteig públic per adjudicar les places en cas d'empat: entre el 12 i el 14 de juny, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Vacarisses Publicació de la relació definitiva de l'alumnat admès: 18 de juny Període de matrícula: del 19 al...

 • Recerca

  6è Premi de Treballs de Recerca

  1. Presentació i objecte
  L’objectiu d’aquestes bases és regular la concessió del 6è Premi de treballs de recerca que convoca l’Ajuntament de Vacarisses per a aquells treballs d’investigació, realitzats de forma individual, de l’alumnat que cursi 2n de Batxillerat que sigui resident a Vacarisses i/o que estigui cursant 2n de Batxillerat a l’Institut de Vacarisses.

 • Servei de Primera Acollida

  Certificat de primera acollida

  Curs sobre coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic (20 h)
  Es tractarà el coneixement sobre la cultura i societat catalana, l’àmbit normatiu, la legislació d’estrangeria i una breu introducció sobre coneixements laborals.
  L’assistència (75%) i aprofitament del curs donarà accés al certificat de primera acollida per a persones estrangeres. Curs vàlid per a procediments d’estrangeria.

 • Diputació de Barcelona

  Cita prèvia a les oficines de la Diputació

  A partir del dilluns 4 de febrer, serà obligatori demanar hora amb antelació per a la majoria de tràmits
   
  Tal com es va anunciar fa uns mesos, a partir del dilluns 4 de febrer, serà obligatori demanar cita prèvia per realitzar la majoria de tràmits a l’oficina de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona. En queden exempts:
  Registre general Domiciliacions bancàries Còpia de documents per pagar i justificants de pagament Informació d’embargaments

 • Guia d'hàbits cibersaludables

  Guia d'hàbits cibersaludables

  La Generalitat de Catalunya ha posat en marxa una campanya per apoderar la ciutadania en matèria de coneixements digitals. Una de les accions és l'edició d'una guia digital, amb un recull de consells bones pràctiques per fer de la xarxa un espai segur, de respecte i de convivència.

 • Les escoles bressol també promouen una alimentació saludable i equilibrada.

  Noves directrius nutricionistes per a una alimentació saludable

  Des de la Comissió de menjador dels centres públics de Vacarisses, es proporciona aquesta informació sobre les noves directrius nutricionistes per a una alimentació saludable que es marquen des de l’Agència de Salut Pública de Catalunya. També s’inclou un document amb les preguntes més freqüents sobre l’alimentació saludable i la proteïna vegetal, a més d’un enllaç per descarregar L’alimentació saludable en l’etapa escolar.

RSS 2.0

AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats