Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Informació d'interès

Informació d'interès

 • Departament de Treball, Afers Socials i Famílies

  Prestació social per a persones amb discapacitat

  S'obre la convocatòria per a l'any 2019 per a la concessió de la prestació social de caràcter econòmic de dret de concurrència d'atenció social a les persones amb discapacitat, en el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Aquesta prestació té per objecte contribuir a les despeses ocasionades per l'adquisició de productes i actuacions destinades a permetre la promoció de l'autonomia personal de les persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial amb mesures compensatòries...

 • Lliga del Llumillu

  Lliga del Llumillu 2019

  La Lliga del Llumillu es va crear fa 3 anys com a element cohesionador per promoure la participació a la Festa Major d’agost de Vacarisses. Edició rere edició, ha anat creixent l’èxit d’aquesta iniciativa, amb més inscripcions procedents de les diferents urbanitzacions del municipi. Tornem a comptar amb tu!!!
   
  Inscripcions
  - De l’1 al 15 de juliol, de forma presencial a Serveis a les Persones o bé telemàticament, entrant una instància a través del web de l'Ajuntament (e-tram).
  -...

 • Activitats d'Estiu

  Inscripcions Activitats d'Estiu 2019

  Inscripcions del 2 al 14 de maig, a Serveis a les Persones (planta 0) de l'Ajuntament de Vacarisses.
  Casals d'Estiu (P3-5è): del 25 de juny al 31 de juliol Pack Jove (6è-4rt ESO): de l'1 al 26 de juliol Casals de Setembre: del 2 al 10 de setembre

 • Prevenció d'incendis

  Ban per prevenir incendis

  1-. Durant el període comprès entre el 15 de març i el 15 d’octubre, ambdós inclosos, està prohibit a tots els terrenys forestals d’aquest municipi, siguin o no poblats d’espècies arbòries, i la franja de 500 m que els envolta:
  a) Encendre foc per a qualsevol tipus d’activitat sigui quina sigui la seva finalitat. Especialment no es podrà :
  -  Cremar rostolls, marges i restes d’aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria.

 • Diputació de Barcelona

  Cita prèvia a les oficines de la Diputació

  A partir del dilluns 4 de febrer, serà obligatori demanar hora amb antelació per a la majoria de tràmits
   
  Tal com es va anunciar fa uns mesos, a partir del dilluns 4 de febrer, serà obligatori demanar cita prèvia per realitzar la majoria de tràmits a l’oficina de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona. En queden exempts:
  Registre general Domiciliacions bancàries Còpia de documents per pagar i justificants de pagament Informació d’embargaments

 • Les escoles bressol també promouen una alimentació saludable i equilibrada.

  Noves directrius nutricionistes per a una alimentació saludable

  Des de la Comissió de menjador dels centres públics de Vacarisses, es proporciona aquesta informació sobre les noves directrius nutricionistes per a una alimentació saludable que es marquen des de l’Agència de Salut Pública de Catalunya. També s’inclou un document amb les preguntes més freqüents sobre l’alimentació saludable i la proteïna vegetal, a més d’un enllaç per descarregar L’alimentació saludable en l’etapa escolar.

RSS 2.0

AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats