Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Informació d'interès

Informació d'interès

 • transports - bus

  Canvis línies M5B i M5

  Els objectius són donar resposta a l’elevada demanda, millorar els temps de trajecte i evitar problemes de seguretat
   
  La línia M5B de bus s’ha hagut de desdoblar en el seu horari de tornada. El canvi es deu al gran augment de persones usuàries, fomentat per les polítiques de promoció de la T16 que s’han fet a Vacarisses els darrers anys.

 • Càmera fotogràfica

  XXV Concurs de Fotografia de Vacarisses

  Període de presentació
  Del dilluns 17 de setembre al dimecres 10 d’octubre (ambdós inclosos), en horari de 9 a 14 hores, a l’Àrea de Serveis a les persones.

 • Llibre

  Subvencions per a llibres de text

  Subvencions per a l’adquisició de llibres de text, material didàctic complementari i informàtic destinats a l’alumnat resident a Vacarisses que estigui empadronat al municipi i que cursi estudis d’educació infantil (2n cicle), primària o educació secundària obligatòria a centres escolars públics del municipi durant el curs 2018-2019.

 • Vacarisses Comerç

  Enquesta sobre el comerç

  Us fem partícips de l’elaboració del projecte per dinamitzar el comerç de Vacarisses, nascut de la col·laboració entre la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Vacarisses amb l’objectiu de posar-lo en marxa aquest mateix any 2018.

 • Consell de Vila

  Creació Consell de Vila

  Des de l’Àrea de Participació, l’Ajuntament de Vacarisses ha iniciat un procés deliberatiu per definir i crear el Consell de Vila, una estructura permanent que permeti millorar els canals de participació i relació dels veïns i veïnes en tots aquells temes que afecten el dia a dia del municipi. Així, pretén ser un instrument per facilitar la màxima informació sobre activitats, serveis, polítiques i accions municipals, a més d’una eina per donar resposta i consultar les opinions...

 • Les escoles bressol també promouen una alimentació saludable i equilibrada.

  Noves directrius nutricionistes per a una alimentació saludable

  Des de la Comissió de menjador dels centres públics de Vacarisses, es proporciona aquesta informació sobre les noves directrius nutricionistes per a una alimentació saludable que es marquen des de l’Agència de Salut Pública de Catalunya. També s’inclou un document amb les preguntes més freqüents sobre l’alimentació saludable i la proteïna vegetal, a més d’un enllaç per descarregar L’alimentació saludable en l’etapa escolar.

RSS 2.0

AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2018 Tots els drets reservats