Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Informació d'interès

Informació d'interès

 • Un dels moments de l’incendi.

  Ban de prevenció d'incendis forestals

  1.- Durant el període comprès entre el 15 de març i el 15 d’octubre, ambdós inclosos, està prohibit a tots els terrenys forestals d’aquest municipi, siguin o no poblats d’espècies arbòries, i la franja de 500 m que els envolta:
  Encendre foc per a qualsevol tipus d’activitat, sigui quina sigui la seva finalitat. Especialment, no es podrà:Cremar rostolls, marges i restes d’aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria.Fer focs d’esbarjo. Queda exclosa de la prohibició dintre...

 • Cartell Canet Rock 1977

  Participa en un documental sobre la Transició!

  Amb la voluntat de recuperar la memòria històrica de Vacarisses, la Regidoria de Cultura ha encarregat un documental sobre la Transició, a l’empresa Sabem.com. Hi participaran diverses persones del municipi, però se’n necessiten d’altres amb perfils concrets: Vas viure un dels primers Canet Rock (1975-78)? I la Caputxinada del 66 a Sàrria o la manifestació del 77 a Barcelona? Vas militar en alguna organització il·legal de l’època?
   
  Si compleixes algun d’aquests perfils, t’agrairem...

 • Àrea d'emergència

  Recomanacions de Medi Ambient

  Senglars
  No s’ha de donar menjar als porcs senglars! Hem de respectar el seu caràcter de fauna salvatge. Com a tal, cal prevenir les seves reaccions i evitar que se’ns acostin, doncs poden transmetre malalties tant a les persones com als animals domèstics.
   

   
  Si es detecta la presència de senglars, és convenient penjar o lligar adequadament els cubells de la recollida selectiva del Porta a Porta. I per garantir el correcte tancament dels cubells, cal aixecar la nansa.

 • A l'abril, llibres mil!

  Inscripcions programa foment lectura

  El programa de foment de la lectura A l'abril, llibres mil! torna a la Biblioteca El Castell. Adreçat a nens i nenes de 3r a 6è de primària, la lectura de llibres, la prova d'autor i la prova final de videojocs ens duran a aconseguir un diploma i un final amb sorpresa per a tothom qui hi participi i passi totes les proves!
   
  Inscripcions fins al 20 de març!

 • Punt de llibre

  II Concurs de Punts de Llibre

  La Biblioteca El Castell convoca les escoles Font de l’Orpina i Pau Casals al II Concurs de Punts de Llibre, amb l’objectiu de potenciar l’intercanvi d’experiències entre biblioteca i centres educatius, fomentant la lectura i la creativitat.
   
  Adreçat a
  Alumnes d’educació primària de les escoles Font de l’Orpina i Pau Casals del municipi.

  Temàtica
  10 anys de la Biblioteca El Castell.

 • III Concurs de Còmic

  III Concurs de Còmic

  La Biblioteca El Castell convoca el seu III Concurs de Còmic, amb l’objectiu de descobrir els nous talents dins del món del còmic a Vacarisses.

 • Consell de Vila

  Creació Consell de Vila

  Des de l’Àrea de Participació, l’Ajuntament de Vacarisses ha iniciat un procés deliberatiu per definir i crear el Consell de Vila, una estructura permanent que permeti millorar els canals de participació i relació dels veïns i veïnes en tots aquells temes que afecten el dia a dia del municipi. Així, pretén ser un instrument per facilitar la màxima informació sobre activitats, serveis, polítiques i accions municipals, a més d’una eina per donar resposta i consultar les opinions...

 • Recerca

  5è Premi Treballs de Recerca

  Presentació i objecte
  L’objectiu d’aquestes bases és regular la concessió del 5è Premi de treballs de recerca que convoca l’Ajuntament de Vacarisses per a aquells treballs d’investigació, realitzats de forma individual, de l’alumnat que cursi 2n de Batxillerat que sigui resident a Vacarisses i/o que estigui cursant 2n de Batxillerat a l’Institut de Vacarisses.

 • Consells davant les nevades

  Consells davant els riscos de l'hivern

  Consells davant les nevades i glaçadesConsells davant les onades de fredConsells davant les allausConsells davant les ventadesMesures de prevenció d’incendis forestals a l’hivernConsells davant les intoxicacions amb calderes i escalfadorsRisquet, informació per a nens i nenes

 • Menjador escolar

  Ajuts per al servei de menjador escolar

  S’han fet públics els resultats de les subvencions, del 100 i el 50% de l’import
   
  Ja s’han publicat els resultats del creuament de dades entre el Consell Comarcal del Vallès Occidental i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per atorgar ajuts del servei de menjador escolar. N’hi ha de dos tipus: els ajuts que cobreixen la totalitat de l’import i els que ofereixen el 50%.

RSS 2.0

AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2017 Tots els drets reservats