Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Notícies

 • El Castell, il·luminat de verd.

  Fem un gest per l’ELA 2021

  22 de juny de 2021

  Un any més, l’Ajuntament de Vacarisses se suma a la campanya per donar suport a les persones que pateixen Esclerosi Lateral Amiotròfica.
   
  Amb ocasió del Dia Mundial de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), un any més, l’Ajuntament de Vacarisses es va sumar a la campanya Fest un gest per l’ELA, de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls. Una de les accions va ser il·luminar de verd un dels edificis més emblemàtics del municipi: El Castell.

 • crèdit de síntesi.jpg

  Conéixer el teu entorn et dona crèdit

  18 de juny de 2021

  Els alumnes de 1r d’ESO de l'institut de #Vacarisses s'apropen a la història del municipi a través d'una sèrie de visites.

 • Inaugurada la nova temporada de la piscina municipal

  Refresca't a la piscina municipal

  17 de juny de 2021

  A partir del dia 21 de juny, arriba l’estiu a la piscina municipal de Vacarisses, un equipament públic que facilita que la ciutadania es refresqui.

 • perill-incendi.png

  Simulacre de resposta a incendis en els propers dies

  16 de juny de 2021

  Atès el risc d’incendi derivat de les altes temperatures, durant els pròxims dies es durà a terme un simulacre de coordinació de serveis i mitjans d’emergència. El simulacre s’emmarca en els esforços per optimitzar la resposta davant possibles incendis i el treball conjunt dels cossos implicats. Aquesta matèria ja es va abordar en una reunió de principis del mes de juny on van participar la policia local, protecció civil de Vacarisses, l’Agrupació de Defensa Forestal de Vacarisses,...

 • Premi tapa 2021 2

  Ja s'han entregat els premis a la millor tapa del segle XVIII

  11 de juny de 2021

  Les tapes distingides s'escollien per votació popular i han recaigut en L'Estoneta i el Bar restaurant Camí de l'Obac.

 • Vacarisses esport.jpg

  Reforma de la zona esportiva de Can Serra a Vacarisses

  11 de juny de 2021

  Aquesta setmana ha estat entregat el projecte executiu de reforma de la zona esportiva de Can Serra.   El projecte té el doble objectiu de potenciar l’esport en aquest nucli habitat, que és el que té més població de tot el municipi, i oxigenar el Poliesportiu Municipal, on actualment moltes entitats esportives locals desenvolupen la seva activitat, per aconseguir que aquestes puguin tenir més espais i hores.   El projecte preveu la construcció d’unes noves instal·lacions. La pista nova...

 • Abocador de Coll Cardús. Font: Grup Hera

  Noves mesures de control del funcionament del CTR

  10 de juny de 2021

  El dimarts 8 de juny va tenir lloc una reunió de l’executiva del Consorci de Residus del Vallès Occidental. En aquesta junta, es va aprovar la licitació de contractació d’un tècnic o tècnica i l'elaboració d'un manual de funcionament del Centre de Tractament de Residus (CTR) de Coll Cardús.

 • infografia_empadronament_fàcil_versió1_page-0001.jpg

  Que no t'enganyin, l'empadronament és gratuït

  9 de juny de 2021

  Arran de la situació actual de crisi per la COVID-19 ha augmentat la necessitat de la ciutadania de fer tràmits d’empadronament, i de fer-los de manera telemàtica. I algun portal fraudulent ha cobrat per fer gestions de padró.

 • Casal de la Gent Gran

  Posem a punt el Casal de la Gent Gran de Vacarisses

  8 de juny de 2021

  El Casal enceta el juny amb més notícies: millora de les instal·lacions, organització de noves activitats i l’ajornament de la reobertura.

 • Abocador de Coll Cardús. Font: Grup Hera

  Petició formal de reunió amb la consellera Jordà sobre l'abocador de Coll Cardús

  4 de juny de 2021

  L'alcalde de Vacarisses, Antoni Masana, ha fet arribar una petició formal de reunió amb la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i Roura, per tal de posar-la en coneixement de la greu situació que es pateix a Vacarisses arran de les pudors que provenen de Coll Cardús.   Masana també ha demanat que sigui present a la reunió el futur director o directora de l'Agència Catalana de Residus. L'alcalde ha expressat la importància que la consellera conegui...

RSS 2.0

AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats