Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Mitjans municipals Apps

Apps

Viu Vacarisses

 

L'aplicació mòbil (app) Viu Vacarisses pretén millorar l’accés a la informació municipal i la interacció de la ciutadania amb l’Ajuntament.

 

D’una banda, l’app permet consultar alguns apartats del web municipal: Notícies, Agenda, Informació d’Interès, Serveis, Equipaments, Directori d’empreses i Telèfons d’interès. D’altra banda, les persones usuàries de l’app poden enviar les Incidències que trobin a la via pública o al mobiliari urbà del municipi. A més d’adjuntar-hi una imatge, també es poden consultar les incidències comunicades per la resta d’habitants. Les regidories corresponents en fan un seguiment per prendre les mesures pertinents.

 

Tot plegat a través d’una app senzilla, visual i dinàmica, que proporciona la immediatesa de les noves tecnologies. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Vacarisses s’adapta als nous temps per fer partícip la ciutadania de tot allò què passa al seu entorn més proper.

 

Per descarregar l'app Viu Vacarisses des del teu smartphone, només has de clicar l'enllaç directe, segons si el sistema operatiu és AndroidApple.

 

Altres app d'interès

 

 

 

 

 

Turisme

 

 

App Parc natural Sant Llorenç - Obac Parc natural Sant Llorenç - Obac
 
App Guia oficial de MontserratGuia oficial de Montserrat
 
App Itineraris parcs Itineraris parcs
 
App Parc a taula Parc a taula
 
App BCN+ Rutes BCN+ Rutes
 
 
Altres
 
App Rodalies Rodalies
 
App Biblioteques XMB Biblioteques XMB

 

AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats