Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Ajut directe per a restauració i centres d’estètica i bellesa

16 de novembre de 2020


Les pimes i persones autònomes d’aquests sectors podran sol·licitar 1.000€, que no caldrà retornar

 

Els petits negocis són imprescindibles per donar vida als nostres carrers, a part de garantir un mínim de serveis per als vacarissans i les vacarissanes. Els sectors de la restauració i els centres d’estètica s’han vist afectats per segona vegada per les restriccions sanitàries, fet que pot complicar molt la seva reobertura quan el risc de contagi hagi baixat i es flexibilitzin les mesures.

 

Per aquest motiu, des de l’Ajuntament de Vacarisses, es vol oferir un ajut directe, que no cal retornar, als petits negocis d’aquests sectors del nostre municipi perquè puguin tornar a pujar la persiana. Paral·lelament, es podrà sol·licitar el microcrèdit retornable per a microempreses i persones treballadores autònomes, fins al proper 9 de desembre.

 

Qui se’n podrà beneficiar?

Les pimes i persones autònomes dels sectors de la restauració i els centres d’estètica i bellesa obligades al tancament en base a la resolució 2546/2020, de 15 d’octubre, que han de tenir un local obert al públic. Les empreses de restauració que fan menjar per emportar també són beneficiàries d’aquesta subvenció, de 1.000€ per sol·licitud. En breu, publicarem la resolució d'aquesta subvenció i les dates de presentació de sol·licituds.  • Comerç
  • Ajut directe per a restauració i centres d’estètica i bellesa

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats