Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

No abaixem la guàrdia!

27 d'octubre de 2020


Davant l’augment de casos positius per Covid-19, l’Ajuntament de Vacarisses recorda les mesures de prevenció i també els serveis municipals

 

El número de casos confirmats de Covid-19 a Vacarisses continua augmentant. A l’igual que a la resta de Catalunya, la situació és complicada, tot i que els focus segueixen sent molt controlats i relativament fàcils d'aïllar.

 

En els darrers 7 dies, s’han detectat 21 positius i l’índex de risc és molt alt, encara que aquestes xifres varien dia a dia. Des de l’Ajuntament, es manté contacte permanent amb el CAP del municipi, així com amb responsables de la regió sanitària. També es fa seguiment de la situació a les residències de gent gran.

 

Per tot plegat, demanem a la ciutadania no abaixar la guàrdia, a més de fer la corresponent quarantena en cas de donar positiu per Covid-19 com per ser contacte directe d’una persona positiva. Us recordem que, des del passat diumenge, està en vigor un toc de queda nocturn, que restringeix la mobilitat entre les 22 i les 6 h. Consulteu totes les mesures i excepcions en aquest enllaç.

 

Mesures preventives, sanitàries i higièniques

  • Mascareta, distància i rentat de mans.
  • Si doneu positiu per Covid-19, contacteu amb el servei de recollida de residus Porta a Porta, on us explicaran el protocol que heu de seguir per protegir el personal.
  • Feu els tràmits online o amb cita prèvia. Consulteu com contactar amb l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) i amb l’Oficina de Gestió Tributària.

Serveis municipals i comarcals  • Covid-19

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats