Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

7 persones treballadores autònomes o microempreses es beneficiaran dels microcrèdits de l’Ajuntament

11 d'agost de 2020


En funció de la situació econòmica del municipi, es valorarà obrir una nova convocatòria després de l’estiu per destinar l’import restant de la partida

 

Per pal·liar les conseqüències econòmiques de la pandèmia en les persones treballadores autònoms i microempreses de Vacarisses, l’Ajuntament va obrir una convocatòria per sol·licitar microcrèdits, fins a un import total de 70.000 €. L’objectiu d’aquesta iniciativa és ajudar aquelles persones treballadores autònomes i microempreses afectades, de forma significativa, per les mesures adoptades per l'Estat per contenir la propagació de la Covid-19, havent de restringir o suspendre la seva activitat, amb la conseqüent reducció d’ingressos i les dificultats per fer front a les despeses ordinàries del seu negoci.

 

Un cop finalitzat el període per sol·licitar els microcrèdits, l’Ajuntament ha destinat 17.400€, de què se’n beneficiaran 7 persones treballadores autònomes o microempreses de Vacarisses. En funció de la situació econòmica del municipi, es valorarà obrir una nova convocatòria després de l’estiu per destinar l’import restant de la partida.  • Microcrèdits retornables

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats