Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Se suspèn la Festa de la Vaca

10 d'agost de 2020


S’intentaran mantenir els actes que permetin complir totes les mesures de seguretat

 

A l’abril, es va decidir ajornar la Festa de la Vaca del mes de maig a principis d’octubre. Després d’una reunió amb les entitats que hi col·laboren, l’Ajuntament ha decidit suspendre definitivament la celebració. Tanmateix, s’intentaran mantenir els actes que permetin complir totes les mesures de seguretat establertes als plans de represa del Procicat, com podria ser la mostra de música d’arrel tradicional Entreparcs. Us n’anirem informant a través dels mitjans de comunicació de l’Ajuntament.  • Festa Major Petita 2019

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats