Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

S’ajorna la Festa Major Petita

7 d'abril de 2020


Per responsabilitat i precaució, se celebrarà el primer cap de setmana d’octubre, una data consensuada amb totes les entitats col·laboradores

 

L’Ajuntament de Vacarisses ha decidit ajornar la celebració de la Festa Major Petita - Festa de la Vaca, que havia de tenir lloc el cap de setmana del 22 al 24 de maig. Un dels principals motius d’aquesta decisió és la responsabilitat i la precaució per evitar concentracions de gent en unes dates tan properes. A més, la situació que estem vivint dificultava les gestió dels preparatius i les contractacions, així com els assajos i l’organització de les entitats que hi col·laboren.

 

Per tot plegat, la Festa Major Petita de 2020 tindrà lloc el primer cap de setmana d’octubre, del 2 al 4, una data que s’ha consensuat amb totes les entitats col·laboradores. Un dels aspectes positius d’aquest ajornament és l’impuls que suposarà per al reactivament econòmic del comerç, la restauració i l’àmbit cultural, sectors que ja estan patint la crisi actual.  • Festa Major Petita 2019

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats