Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

S’inicien les obres del pàrquing del CAP

11 de juny de 2020


L’ampliació permetrà doblar el número actual de places d’aparcament, en una zona on hi ha la majoria d’equipaments municipals i comerços

 

El proper dilluns 15 de juny s'inicien les obres d’ampliació del pàrquing municipal situat al costat del CAP Vacarisses. Estava planificat començar-les al març, però es van haver de posposar uns mesos a causa de la Covid-19. La previsió es finalitzar-les el proper mes de novembre.

 

Amb aquesta actuació, es doblarà el número actual de places d’aparcament i s’obrirà un accés des de la Plaça del Punt de Vol. L’objectiu és oferir més facilitats a l’hora d’aparcar al nucli, en una zona on hi ha la majoria d’equipaments municipals i comerços.  • Aparcament del CAP.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats