Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Festa de la Vaca Confinada

19 de maig de 2020


Tot i haver ajornat la celebració, la Regidoria de Cultura ha preparat un seguit d’activitats per animar-nos!

 

A causa de la Covid-19, la Festa de la Vaca, que s'havia de celebrar aquest cap setmana, s'ha ajornat fins a principis d'octubre. Tanmateix, hem volgut preparar-vos un seguit d'activitats perquè en gaudiu des del divendres 22 (festa local) fins al dimarts 26 (Sant Felip Neri). Esperem que us agradin i que siguin uns records positius d'aquests dies que estem vivint, a més de donar-nos més ganes de participar a l'edició d'octubre!

 

Hi podreu tenir accés des de divendres, però ja us podem fer alguns avançaments perquè us aneu preparant! I és que algunes activitats requereixen la vostra participació, com el Concurs de Fotografia. Si et vesteixes del segle XVIII i ens envies la imatge, podràs guanyar un val de 100€ per gastar als comerços de Vacarisses.

 

L’altra proposta participativa va adreçada especialment als més menuts, però la pot fer tothom qui vulgui. L'il·lustrador Mister Andreu ens ha preparat un seguit de dibuixos sobre la festa per pintar-los. Omple'ls de colors i comparteix-los a les xarxes socials amb el hashtag #VacaConfinada. També hi trobaràs una careta de la Vaca per pintar i retallar. Posa-te-la per celebrar la Festa de la Vaca!

 

Com bé sabeu, un dels grans actes de la Festa de la Vaca és la representació de la llegenda. L’equip de la biblioteca municipal El Castell ens ha preparat la lectura del conte que van adaptar i il·lustrar alumnes de les dues escoles de primària del municipi. I si voleu continuar descobrint la nostra festa, podreu fer-ho amb un Explora Vacarisses especial i dues opcions d’escape room, familiar i jove!

 

Tampoc hi podia faltar l’Entreparcs, la Mostra de Música d'Arrel Tradicional, així que aprofitarem per presentar-vos els grups que hi participaran enguany.  • Festa de la Vaca Confinada

Enllaços relacionats

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats