Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Les activitats d’estiu, pendents d’autorització

29 d'abril de 2020


Els propers dies, s’anunciaran les dates d’inscripció per tenir tota la documentació preparada si, finalment, es poden realitzar els Casals d’Estiu, el Pack Jove i els Casals de Setembre

 

Aquest any, degut a la crisi sanitària provocada per la Covid-19 i tenint en compte les mesures aprovades pel govern, no es podrà garantir la realització de les activitats d’estiu 2020 que organitza l’Ajuntament de Vacarisses i que engloben els Casals d’Estiu per a infants de P3 a 5è, el Pack Jove per a joves de 6è a 4t d’ESO i els Casals de Setembre per a infants de P3 a joves de 4t d’ESO. Caldrà esperar a veure si les mesures de confinament i la suspensió d’esdeveniments autoritzen la realització d’activitats de lleure amb menors per a aquest estiu. Així mateix, tampoc es cobrarà cap rebut a les famílies fins que el servei estigui totalment garantit.

 

Per tot plegat, des de l’Ajuntament, s’ha decidit modificar el període d’inscripció establert, que anava del 4 al 15 de maig. Les noves dates es faran públiques els propers dies. L’obertura d’inscripcions ens permetrà poder tenir tota la documentació preparada si, finalment, les autoritats sanitàries permeten les activitats d’estiu.

 

Les inscripcions, però, s’hauran de realitzar de forma telemàtica, a través del web de l’Ajuntament, on hi haurà tota la informació necessària i instruccions per realitzar el tràmit.

 

Des de l’Ajuntament, esperem i desitgem que puguem dur a terme les activitats d’estiu a Vacarisses amb els nostres infants i joves i que, poc a poc, tots i totes tornem a restablir la normalitat.  • Activitats d'estiu.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats