Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Es reben molts oferiments de voluntariat

23 de març de 2020


L’Ajuntament de Vacarisses agraeix la gran quantitat de mostres de solidaritat rebudes per la població, tant per cosir mascaretes com per a altres tasques

 

Un cop més, la població vacarissana ha demostrat la seva solidaritat. L’Ajuntament de Vacarisses vol agrair la gran quantitat d’oferiments rebuts per cosir mascaretes voluntàriament.

 

D’entre tots els missatges rebuts, es prioritzaran les persones amb experiència. Se seguiran tots els protocols de seguretat en la recollida i distribució de materials. En breu, l’Ajuntament es posarà en contacte amb les persones voluntàries per donar-los totes les instruccions necessàries.

 

La població de Vacarisses ha ofert la seva ajuda també en altres àmbits, que, de moment, s’estan cobrint des del mateix Ajuntament. Tanmateix, s’està estudiant la manera de crear i coordinar una bossa de voluntariat per poder reaccionar amb immediatesa en cas de necessitat.  • Gràcies!
  • El regidor Pere Casas, recollint, a l'empresa de Rubí Robin Hat, el material tèxtil que han donat per fer mascaretes.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats