Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Ens ajudes a fer mascaretes?

20 de març de 2020


L’Ajuntament de Vacarisses fa una crida a persones amb màquina de cosir a casa i experiència

 

L’empresa de Rubí Robin Hat està donant el material tèxtil necessari per confeccionar mascaretes. L’Ajuntament de Vacarisses s’encarregarà de recollir-lo i distribuir-lo entre aquelles persones voluntàries que disposin de màquina de cosir i experiència. Posteriorment, l’Ajuntament donarà les mascaretes a l’hospital de referència de l’àrea bàsica de salut del municipi.

 

Tens màquina de cosir a casa i experiència? Ens dones un cop de mà per protegir el personal sanitari? Envia un mail a xarxavacarisses@gmail.com, indicant les teves dades de contacte.

 

Moltes gràcies! Cuidem-nos, cuidem!  • Voluntariat per cosir mascaretes

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats