Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Evolució de les obres d’ampliació del CAP

15 de novembre de 2019


Per qüestions de seguretat, s’ubicarà un envà provisional a la sala d’espera, que romandrà fins al final de les obres, previst al febrer de 2020

 

Les obres d’ampliació del CAP de Vacarisses continuen dins dels terminis previstos, de manera que es preveu enllestir-les al febrer de 2020. La propera actuació que s’hi durà a terme serà l’adequació de la façana actual, fet que obligarà a ubicar un envà provisional a la sala d’espera, per garantir la seguretat de les persones usuàries de l’equipament. Tot i que es reduirà l’espai i es redistribuiran els seients, no hi haurà afectacions en el servei del CAP. Aquest canvi es preveu que duri fins al final de les obres, uns 3 mesos aproximadament.


Relació directori

CAP de Vacarisses

  • Telèfon 93 828 02 74 i 902 111 444 (24 hores al dia, tots els dies de l'any)


  • Obres d'ampliació del CAP de Vacarisses.
  • Obres d'ampliació del CAP de Vacarisses.
  • Obres d'ampliació del CAP de Vacarisses.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats