Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Aprovades les subvencions per a material escolar

16 de maig de 2019


L’Ajuntament de Vacarisses ha celebrat avui un ple extraordinari, on també s’ha liquidat el pressupost de l’exercici 2018

 

Aquest migdia, l’Ajuntament de Vacarisses ha convocat un ple extraordinari, el darrer de la legislatura. A banda de donar compte de la liquidació del pressupost de l’exercici 2018, s’han tirat endavant les bases que regulen l’atorgament de subvencions de l’Ajuntament per adquirir llibres de text i material didàctic complementari i informàtic per al curs escolar 2019-2020. Les principals novetats que s’hi han incorporat fan referència a determinades situacions de les unitats familiars, com casos de separació o divorci i viudetat. La dotació pressupostària per a aquests ajuts és de 38.000 euros.

 

Modificació de taxes

A la sessió extraordinària, també s’ha aprovat la modificació d’algunes ordenances fiscals. A la número 9, que regula l’expedició de documents i símbols municipals, s’ha introduït una nova taxa per la venda de samarretes serigrafiades amb motius de festes, tradicions i commemoracions. En el cas de l’ordenança 21, sobre el servei d’escola bressol, s’hi han afegit aclariments de supòsits familiars. I a la número 24, que regula l’escola de música, s’hi ha incorporat el nou servei de dansa que s’oferirà a partir del curs vinent. L’alumnat ja inscrit a l’Escola Municipal de Música gaudirà d’una reducció del 20% en la tarifa d’aquesta nova oferta artística.

 

Crèdit per al préstec de Torreblanca II

El ple d’avui també ha aprovat l’expedient de canvi de finançament, de modificacions de crèdit per suplements finançats amb el romanent líquid de tresoreria. En concret, es tracta de 36.123 euros, destinats a amortitzar el préstec del projecte de Torreblanca II. Amb tot plegat, el romanent restant per a despeses de la propera legislatura serà de 677.832 euros. Aquesta ha estat l’única proposta no aprovada per unanimitat al ple d’avui, amb l’abstenció d’UIPV. • Ple extraordinari de maig.
 • Ple extraordinari de maig.

COMENTARIS

 1. Sandra   
  Hola cuándo saldrá la bestreta
  23/05/2019 07:13:23
 • 5
  4
  3
  2
  1
  0


 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats