Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Aprovació inicial de l’ampliació del CAP

29 de gener de 2019


L’equipament estava saturat pel transcurs del temps i l’augment de la població, i es portava temps treballant en aquest projecte de millora i d’increment dels serveis sanitaris oferts

 

Ja fa dos anys que l’Ajuntament de Vacarisses treballa amb el Departament de Sanitat de la Generalitat de Catalunya per ampliar el CAP del municipi, un equipament saturat pel transcurs del temps i l’augment de la població. L’octubre de 2017 es va donar llum verda al projecte i l’equip d’arquitectes va començar a estudiar la millor opció per dur a terme els treballs de millora.

 

Dimarts, la Junta de Govern va aprovar inicialment el projecte presentat, amb un pressupost d’execució de 180.482,64 euros. Després del termini d’informació pública i presentació d’al·legacions (30 dies hàbils), el projecte quedarà aprovat definitivament.

 

La superfície del CAP s’ampliarà 81,99 m², ocupant l’espai enjardinat en forma de pati que ara queda a la part posterior de l’edifici. Això permetrà crear dues sales de consulta més i una sala polivalent (rehabilitació, reunions informatives, etc.). D’aquesta manera, el CAP de Vacarisses podrà oferir més serveis a la població usuària.

 

D’altra banda, a la zona de la sala d’espera i passadís, es pretén crear una entrada de llum zenital en forma de lluernes. Es preveu que l’execució de les obres interfereixi el mínim possible al funcionament del centre.


Relació directori

CAP de Vacarisses

  • Telèfon 93 828 02 74 i 902 111 444 (24 hores al dia, tots els dies de l'any)


  • CAP de Vacarisses

Enllaços relacionats

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats