Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

L’alcalde de Vacarisses explica el projecte de càmera tèrmica per prevenir incendis en un congrés sobre seguretat

13 de novembre de 2018


Masana va ser un dels ponents de la jornada “El Futur de la Seguretat Municipal”, on van assistir representants d’ajuntaments de tota Catalunya

 

Dijous, Mataró va acollir el II Congrés El Futur de la Seguretat Municipal, organitzat per Alphanet i que va comptar amb la presència de representants d’ajuntaments catalans i caps de policia de diversos municipis. Una de les ponències que s’hi van poder escoltar va anar a càrrec de l’alcalde de Vacarisses, Antoni Masana, que va explicar l’experiència del nostre municipi amb la càmera tèrmica per prevenir incendis, un projecte pioner a tota Catalunya.  • Intervenció de Masana a la jornada sobre seguretat.

Enllaços relacionats

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats