Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

La primera càmera tèrmica de Catalunya, en marxa

30 d'octubre de 2018


Les empreses encarregades de la fabricació i la instal·lació de l’aparell a Vacarisses n’expliquen les funcionalitats a les persones implicades en el protocol d’actuació per incendi

 

Ahir, la Sala de Plens de l’Ajuntament de Vacarisses va reunir les persones implicades en el protocol d’actuació davant la detecció d’un incendi. El motiu era conèixer més a fons el funcionament de la càmera tèrmica instal·lada recentment al municipi, el primer sistema d’aquest tipus a Catalunya.

 

Així, les empreses encarregades de fabricar i instal·lar l’aparell van explicar com funciona i com cal reaccionar davant possibles alertes. A la trobada, van assistir personal de l’Ajuntament i regidors i regidores, policies locals, bombers, agents forestals, un tècnic de la Diputació de Barcelona i el director del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Hi ha previst continuar treballant en la configuració i els ajustos de la càmera en futures sessions per poder obtenir-se la màxima eficiència.  • Reunió a la Sala de Plens de l'Ajuntament.
  • Reunió a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

COMENTARIS

No hi ha comentaris.

Política de privacitat

L’informem que, d’acord amb el Reglament (UE) 679/2016, les seves dades seran incorporades en un fitxer propietat de l’Ajuntament de Vacarisses.

Aquestes dades seran utilitzades únicament amb la finalitat de donar resposta a la sol·licitud que ens heu remès.

Per a la seva tranquil·litat, l’Ajuntament de Vacarisses ha pres totes les mesures previstes en la citada normativa per garantir la confidencialitat i seguretat de les seves dades. Pot ampliar aquesta informació a l'apartat sobre protecció de dades de l'Avís legal.

En cas que vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, supressió, limitació o portabilitat, ho podrà fer enviant un correu electrònic a l’adreça vacarisses@vacarisses.cat.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats