Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

La primera càmera tèrmica de Catalunya, en marxa

30 d'octubre de 2018


Les empreses encarregades de la fabricació i la instal·lació de l’aparell a Vacarisses n’expliquen les funcionalitats a les persones implicades en el protocol d’actuació per incendi

 

Ahir, la Sala de Plens de l’Ajuntament de Vacarisses va reunir les persones implicades en el protocol d’actuació davant la detecció d’un incendi. El motiu era conèixer més a fons el funcionament de la càmera tèrmica instal·lada recentment al municipi, el primer sistema d’aquest tipus a Catalunya.

 

Així, les empreses encarregades de fabricar i instal·lar l’aparell van explicar com funciona i com cal reaccionar davant possibles alertes. A la trobada, van assistir personal de l’Ajuntament i regidors i regidores, policies locals, bombers, agents forestals, un tècnic de la Diputació de Barcelona i el director del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Hi ha previst continuar treballant en la configuració i els ajustos de la càmera en futures sessions per poder obtenir-se la màxima eficiència.  • Reunió a la Sala de Plens de l'Ajuntament.
  • Reunió a la Sala de Plens de l'Ajuntament.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats