Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Notícies

 • Pack de reciclatge

  Celebrem un any del Porta a Porta

  19 de novembre de 2018

  En motiu del primer aniversari del nou sistema de recollida de residus, es lliurarà un pack de tres bosses per reciclar a cada habitatge de Vacarisses

  Aquest mes de novembre es compleix el primer aniversari del sistema de recollida de residus Porta a Porta. Per celebrar-ho, es lliurarà, a cada habitatge de Vacarisses, un pack Tricicla de tres bosses de ràfia per separar el vidre, el paper i els envasos a casa. Es podrà adquirir a partir del 19 de novembre, a l’oficina del Porta a Porta...

 • La Masia, associació de Consum Responsable

  Entrevista a La Masia, associació de Consum Responsable

  15 de novembre de 2018

  “El consum responsable és un vot a favor de l'ecologia i la justícia social i econòmica”
   
  La Masia és una associació creada fa 5 anys i que aposta pel consum responsable. Actualment, la formen 20 famílies. Aprofitant l’arribada de les festes nadalenques i els excessos que comporten per les compres i la generació de residus, hem entrevistat a una membre de l’entitat, Bérénice Pellerin. Aprofita els seus consells!
   
  Amb quin objectiu es va crear l’associació?
  La Masia...

 • App municipal per comunicar incidències i rebre notificacions

  29 de febrer de 2016

  L’aplicació mòbil també permet consultar alguns continguts del web al vostre smartphone
   
  Les regidories de Comunicació i Participació Ciutadana han posat en marxa una aplicació mòbil (app) per millorar l’accés a la informació municipal i la interacció de la ciutadania amb l’Ajuntament. D’una banda, l’app permet consultar alguns apartats del web municipal: Notícies, Agenda, Informació d’Interès, Serveis, Equipaments, Directori d’empreses i Telèfons d’interès.

 • Pla de Garantia Juvenil

  Pla de Garantia Juvenil per reduir l’atur

  4 de març de 2015

  La Unió Europea ha posat en marxa el Pla de Garantia Juvenil, una iniciativa per reduir l’atur entre els joves, oferint incentius a les empreses que els contractin. Amb vigència fins a l’any 2020, tots els joves inscrits que compleixin els requisits d’inscripció rebran una oferta de treball, de pràctiques o de formació, en un termini de 4 mesos.

RSS 2.0

AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats