Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Notícies

 • Punt de Vol

  El Punt de Vol amplia l’horari

  2 de setembre de 2019

  A partir del 12 de setembre, l’equipament juvenil obrirà les tardes de dilluns a divendres

  L’equipament municipal per a joves, el Punt de Vol, tornarà de les vacances d’estiu el 12 de setembre i ho farà amb una gran novetat: l’ampliació del seu horari d’obertura, de dilluns a divendres, de les 16 a les 20 h. D’aquesta manera, s’incrementen les hores en què s’ofereixen serveis adreçats al col·lectiu jove, com el Punt d’Informació Juvenil o l’assessorament sobre opcions...

 • Proves de bombament al nou pou de Torreblanca.

  S’inicien les proves de bombament del nou pou de Torreblanca

  30 d'agost de 2019

  Un cop Endesa realitzi la part elèctrica, subministrarà aigua potable als nuclis habitats de Torreblanca II i la Carena Llarga
   
  Durant el mes d’agost, s’han iniciat les proves de bombament d’aigua del nou pou de Torreblanca. Aquestes s’aniran repetint fins que Endesa dugui a terme la part elèctrica necessària per poder començar a subministrar aigua potable als nuclis habitats de Torreblanca II i la Carena Llarga.

 • Vacarisses Arc Club

  El poliesportiu rep l’homologació per practicar tir amb arc

  23 d'agost de 2019

  L’equipament podrà acollir les competicions del Vacarisses Arc Club
   
  El Vacarisses Arc Club ha rebut l’homologació per poder practicar tir amb arc al poliesportiu municipal, un cop efectuades les darreres obres de millora a l’equipament. Així, les instal·lacions podran albergar competicions del club de recent creació, en què també col·laborarà Arquers de Rubí.

 • Aparcament del CAP.

  Comencen les obres d’ampliació del CAP

  19 d'agost de 2019

  Es reduiran les places d’aparcament de l’equipament durant uns 4 mesos
   
  Avui s’han iniciat les obres d’ampliació del CAP de Vacarisses. Per aquest motiu, es reduiran les places d’aparcament de l’equipament. Es preveu que les obres durin entre 4 i 6 mesos, segons l’evolució de les mateixes.
   
  Us recordem que, com a alternativa, es pot utilitzar l’aparcament de la Rectoria. Disculpeu les molèsties.

 • Salvament de persones refugiades. Font: Open Arms.

  Donatiu al projecte de salvament d’Open Arms

  14 d'agost de 2019

  L’Ajuntament de Vacarisses dona mil euros a l’ONG, davant la situació d’emergència actual al Mediterrani, amb persones que intenten arribar a Europa per mar i arriscant les seves vides
   
  La situació actual al Mediterrani central és d’emergència. Cada vegada més persones refugiades s’arrisquen en travessies més llargues i perilloses, en embarcacions amb menors d’edat sense acompanyament i que es queden dies en un port esperant poder entrar a Europa.

 • App municipal per comunicar incidències i rebre notificacions

  29 de febrer de 2016

  L’aplicació mòbil també permet consultar alguns continguts del web al vostre smartphone
   
  Les regidories de Comunicació i Participació Ciutadana han posat en marxa una aplicació mòbil (app) per millorar l’accés a la informació municipal i la interacció de la ciutadania amb l’Ajuntament. D’una banda, l’app permet consultar alguns apartats del web municipal: Notícies, Agenda, Informació d’Interès, Serveis, Equipaments, Directori d’empreses i Telèfons d’interès.

 • Pla de Garantia Juvenil

  Pla de Garantia Juvenil per reduir l’atur

  4 de març de 2015

  La Unió Europea ha posat en marxa el Pla de Garantia Juvenil, una iniciativa per reduir l’atur entre els joves, oferint incentius a les empreses que els contractin. Amb vigència fins a l’any 2020, tots els joves inscrits que compleixin els requisits d’inscripció rebran una oferta de treball, de pràctiques o de formació, en un termini de 4 mesos.

RSS 2.0

AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats