Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Vila Telèfons d'interès

Escola Municipal de Música

L’Escola Municipal de Música de Vacarisses és un centre d’educació musical que acull infants a partir dels 3 anys i fins a l’edat adulta.

 

El seu objectiu és oferir una formació musical de qualitat a tots els públics i a totes les edats. S’hi imparteixen classes de sensibilització musical per als més petits i llenguatge musical per a totes les edats i necessitats. També ofereix la possibilitat d’aprendre a tocar el clarinet, la flauta travessera, el piano, la guitarra, el trombó, el saxofon, el violí i el violoncel, i d’aprendre a cantar en un dels tres grups corals de l’escola.

 

Els alumnes que han de triar l’instrument poden conèixer-los de ben a prop amb la roda instrumental. A més, tots poden participar en alguna de les formacions que s’ofereixen: l’orquestra de corda, l’orquestra de guitarres, l’orquestra Orff de petita percussió, la banda o bé els grups instrumentals de joves i adults.

 

L’escola oferta també tallers de curta durada i participa activa i obertament en les activitats del municipi. Forma part de les escoles de música de la Catalunya central i de l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM), on també organitza i realitza actes periòdicament. 

Centra els elements al mapa

Adreça Ctra. de la Bauma, 1 (edifici La Fàbrica)
Horari Secretaria: de dilluns a divendres, de les 16.30 a les 19.30 h
Email emusica@vacarisses.cat
Telèfon 93 828 06 60

Documentació adjunta

  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats