Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Informació d'interès

Obres de canalització del nou pou d'El Palà

3 d'agost de 2022


S'ha creat un canal de distribució de Telegram per informar diàriament el veïnat afectat

 

Durant aquest mes d’agost, es realitzaran les obres per a la canalització de l’aigua del nou pou d’El Palà per poder millorar el subministrament al municipi, davant la situació de sequera que estem patint i que ens obliga a fer aquesta actuació el més aviat possible.

 

La canalització arribarà fins al punt de bombeig de Font de l’Orpina, travessant tot el nucli habitat de Can Serra Estació. Les obres començaran davant les escoles i continuaran en direcció a El Palà.

 

L’horari de treball de l’empresa serà de dilluns a divendres, de les 7 a les 15 h. Mentre durin les obres, es preveuen diverses incidències: soroll al punt on es treballi (l’afectació directa davant d’un habitatge pot durar 2 dies com a màxim), talls puntuals de trànsit i del subministrament d’aigua, etc.

 

Per assegurar-nos que la informació arribi a tot el veïnat, s’ha creat un canal de distribució de Telegram: Obres Can Serra Estació. D’aquesta manera, les persones que s’hi subscriguin rebran cada dia el detall de les afectacions de l’endemà, per reduir al màxim les molèsties que puguin ocasionar.

 

En cas d’alguna incidència o urgència, podeu trucar als telèfons 662 94 70 78 (se us atendrà el més ràpidament possible) o al 93 835 94 50 (Policia Local). A més, mentre durin les obres, podeu adreçar-vos a les persones responsables de la seva execució.

 

Gràcies per la vostra paciència i comprensió.  • Avís
  • Obres de canalització del nou pou d'El Palà (plànol)
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats