Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Informació d'interès

Actualització convocatòries de vacunació COVID-19

1 de juliol de 2021


ACTUALITZACIÓ:

  • Les persones nascudes entre 1992 i 2005 ja poden solicitar cita per a vacunar-se.
  • A partir d’ara, totes les persones nascudes a partir de 1972 (a excepció de les persones nascudes entre 1952 i 1961) també podran escollir vacunar-se al seu centre d'atenció primària (CAP) de referència, quan es concerti cita mitjançant el web https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/
  • La programació de segones dosis per a les persones nascudes entre els anys 1952 i 1961, que van posar-se la primera dosi amb la vacuna d'Oxford/AstraZenecastra, passa a ser de 10 setmanes. Més informació aquí.

És important que les teves dades personals (telèfon, mòbil i adreça electrònica) estiguin actualitzades a la base de dades del sistema sanitari català. Visita el web de La Meva Salut per a actualitzar-les.

 

 A continuació, pots trobar el llistat dels diferents grups poblacionals convocats per vacunar-se, tenint en compte el col·lectiu al qual pertanyen, i la informació concreta per a cadascun d’ells.

 

Convocatòries per a la ciutadania

Convocatòries per a professionals 

 

Si formes part de les franjes d'edat o dels col·lectius que ja han entrat en el procés de vacunació, potser hauràs rebut un missatge de text (SMS) que et redirigirà a una aplicació perquè puguis reservar hora, dia i lloc per vacunar-te (consulta els punts de vacunació disponibles).

També pots demanar cita per vacunar-te mitjançant el web vacunacovidsalut.cat.

Si els horaris, els dies o els punts de vacunació ja estan complets, et recomanem que tornis a intentar-ho durant els dies següents per comprovar noves disponibilitats.

Recorda que la convocatòria de vacunació comença per les persones de més edat segons l'any de naixement.   • Vacunació Covid-19

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats