Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Informació d'interès

Concurs de dibuix La Vaca Confinada

5 de maig de 2020


Tot i que, des de l’Ajuntament, ja fa dies vam informar que la Festa de la Vaca quedava ajornada al primer cap de setmana d’octubre, volem organitzar igualment alguna activitat durant el cap de setmana de maig previst, per estar ben junts i connectats en aquesta situació de pandèmia que, a pesar d’anar millorant, encara estarà un temps més amb nosaltres. Aquestes activitats estaran, doncs, dins el marc de la Festa de la Vaca Confinada 2020.

Meitat d'un DIN A4

 

Per difondre totes les activitats que us volem preparar, volem que ens ajudeu a fer un banner (com una mena d’anunci publicitari).

 

REQUISITS

Ha de ser un dibuix creat per vosaltres en qualsevol de les tècniques que trieu. La mida ha de ser la meitat d’un DinA4 i en format horitzontal. Heu de deixar un petit marge en blanc a la part inferior i superior. Ha de constar el text “Festa de la Vaca Confinada 2020. Del 22 al 24 de maig”.

 

INSCRIPCIONS

Per participar, només cal que escanegeu el dibuix (jpg, png o pdf) i ens el feu arribar a l’adreça de correu cultura@vacarisses.cat fins al dia 14 de maig (inclòs). Haureu d’indicar a l’assumpte del correu Concurs Vaca Confinada - Nom i cognoms de l’autoria.

També acceptarem que feu una fotografia del dibuix, en la major resolució possible, i ens l’envieu per whatsapp al 610 411 881, indicant Concurs Vaca Confinada - Nom i cognoms de l’autoria.

 

Els dibuixos participants seran utilitzats per part de l’Ajuntament per realitzar una exposició al Flickr durant els dies 22-23-24 de maig.

 

PREMI

El premi consistirà en veure publicada l’obra guanyadora a l’hora de difondre les activitats de la Festa de la Vaca Confinada 2020 i un lot de llibres que podreu passar a recollir per la biblioteca municipal El Castell quan aquesta reobri les seves portes.

 

JURAT

El jurat estarà format per l’alcalde de Vacarisses, el regidor de comunicació i la regidora de Promoció Econòmica. Aquest jurat tindrà en compte la part artística dels dibuixos presentats, així com la qualitat gràfica de la imatge enviada.

 

VEREDICTE

El nom i cognoms de la persona guanyadora es farà públic en el moment en què es comencin a difondre les activitats programades per a la Festa de la Vaca Confinada 2020.  • Nen dibuixant. Foto: Josep Palou

Enllaços relacionats

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats