Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Informació d'interès

Enquesta de violències sexuals

4 de desembre de 2019


Gestionada pel Departament d’Interior de la Generalitat, es realitza via entrevista telefònica a dones de 16 i més anys

 

El Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya ha iniciat els treballs de l’Enquesta de violències sexuals de Catalunya (EVSC). Aquest estudi es realitza a través d’una enquesta telefònica a una mostra representativa de la població, d’aproximadament 10.000 dones de 16 i més anys residents a Catalunya, escollides de forma aleatòria. L’EVSC consisteix en una entrevista sobre les seves experiències personals com a víctimes de la violència masclista.

 

Una part d’aquestes entrevistes telefòniques es podria fer a ciutadanes de Vacarisses. Per això, us informem que es tracta d'una enquesta oficial i que les dades es mantindran en la més absoluta reserva.

 

L’EVSC és una enquesta integrada en el Pla estadístic de Catalunya, realitzat per primera vegada l’any 2010. Aquesta recull les experiències de victimització de les dones de Catalunya i complementa les dades que provenen dels registres policials. Per aquest motiu, esdevé una eina de gran utilitat per planificar i avaluar les polítiques públiques en aquest camp.

 

Per a més informació, podeu trucar al telèfon d'atenció ciutadana de la Generalitat de Catalunya, 012.  • Prou assetjaments sexuals. Font: Generalitat de Catalunya

COMENTARIS

No hi ha comentaris.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats