Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Ajuntament Regidors i partits polítics Regidors i regidores

Olga Serra i Luque

Càrrec

1a tinent d'alcalde


Email

SERRALO@vacarisses.cat


Horari de visites

Hores a convenir


Com demanar visita

Demanar cita prèviament: 93 835 90 02 (ext. 200)


Pertany al Govern


Partit polític

Biografia

Vaig néixer a Terrassa fa 40 anys, però ja en fa 12 que visc a Vacarisses i la veritat és que ja em sento com si fos del poble de tota la vida. I m’agrada molt ser de poble! Sóc mare de dos nens de 5 i 8 anys, fanàtics del futbol i que m’entretenen els caps de setmana amb el C.E. Vacarisses. Però no els puc retreure res, jo també havia jugat i sóc culé fins al moll de l’os.

 

Sense saber ben bé com, m’he anat implicant en diferents entitats de Vacarisses. Col·laboro amb l’ANC, sóc membre de la colla de Diables de Vacarisses i de l’entitat cultural Cul-Actiu, i vaig contribuir a la creació del grup de lactància Alleta’m. A més, col·laboro, com a secretaria de la Dona, a la Federació Comarcal d’Esquerra Republicana del Vallès Occidental.

 

I a què em dedico? Em vaig llicenciar en Psicologia fa uns quants anys i ja en fa més de 15 que treballo al món dels Recursos Humans. He fet de tot, però amb el que realment m’ho passo bé és acompanyant i fent costat a la gent, en la recerca de feina, formació, recol·locacions… M’agrada conèixer i que em coneguin, m’agrada aprendre i ajudar a aprendre, m’agrada descobrir i facilitar el descobriment.  • Olga Serra

Documentació adjunta

  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2017 Tots els drets reservats