Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Agenda

Esmorjazz

25 de març de 2023


42è Festival Internacional de Jazz de Terrassa

 

Després de 5 edicions consecutives, l’Esmorjazz de Vacarisses s’ha convertit en una de les cites més esperades pel públic del Festival.

 

Enguany, el certamen aposta per una producció especial pròpia que implica al Combo de l’Escola Municipal de Música de Vacarisses (EMMV) i la formació Afrojazz Quintet. Plegats, tiren endavant un projecte pedagògic que consisteix en un treball previ a l’aula de música, amb classes tutoritzades i coordinades pels seus directors: Jaume Badrenas de l’Escola de Música i Ignasi Coromina de l’Orquestra Africana de Barcelona.

 

Primer, el Combo de l’EMMV interpretarà una part del repertori d’Afrojazz Quintet i, a continuació, s'oferirà el concert de la formació barcelonina.

 

Afrojazz Quintet neix de l’Orquestra Africana de Barcelona, una formació de 2013 amb la intenció de divulgar l’enorme diversitat estilística i de gèneres nascuts al continent africà des dels anys 50 fins a l’actualitat. Amb aquesta intencionalitat, el quintet es basa en un repertori procedent d’autors africans i portat al terreny del jazz, un diàleg instrumental entre músics amb trajectòries molt diverses.


Horari

11 h: Combo de l’Escola Municipal de Música de Vacarisses
12 h: Afrojazz Quintet


Preu

Gratuït


Lloc

Plaça Major


Altres

Hi haurà servei de barra i esmorzar/vermut a càrrec de l'AFA de l'Institut de Vacarisses per recollir diners per al viatge de 4t de l'ESO.


  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats