Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Tornen les curses de La Campana

14 de maig de 2024


La gran novetat d’enguany és la 1ª Caminada Popular i de Marxa Nòrdica

 

El cap de setmana del 15 i 16 de juny tornaran les curses de La Campana, organitzades per l'Ajuntament de Vacarisses i l’A.E. Corredors.cat, amb la col·laboració l’associació Vacarisses Corre.

 

Dissabte, serà el torn de les curses infantils de la Campaneta, a la zona de La Rectoria. Diumenge, tindran lloc La Campana, amb el seu recorregut tradicional de 14,5 km per corriols i la versió de 10 km, per la zona de Can Vives, La Farinera i Sanana, una opció més fàcil i ràpida per qui vulgui iniciar-se en les curses de muntanya o prefereixi recórrer una distància més curta.

 

La novetat d’enguany és la 1ª Caminada Popular i de Marxa Nòrdica, el mateix diumenge, per a aquelles persones que vulguin participar de La Campana sense haver de córrer. La distància del recorregut serà de quasi 10 km, que es podran fer en 3 hores. A més, enmig de la caminada, hi ha haurà un avituallament sorpresa.

 

Les 3 curses de diumenge es clouran a la vegada per oferir l’esmorzar ja tradicional a La Fàbrica per a tothom que hi hagi participat. L'organització preveu la participació d'un miler de persones.

 

Les inscripcions a les diferents curses es tancaran el dijous 13 de juny o fins arribar a les 150 persones.  • Tornen les curses de La Campana
  • Tornen les curses de La Campana
  • Tornen les curses de La Campana
  • Tornen les curses de La Campana
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats