Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Presentat un pla que millorarà la seguretat viària del Camí de l'Obac

25 de maig de 2021


En el marc del Consell Comarcal del Vallès Occidental, la Diputació de Barcelona ha presentat un pla d'inversions en camins.

 

El President de l’Àrea d’Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Pere Pons i Vendrell, ha presentat la Primera Fase de les Actuacions en Camins als quatre municipis afectats per aquestes actuacions, Cerdanyola del Vallès, Barberà del Vallès, Rellinars i Vacarisses, en una reunió celebrada el 25 de maig al Consell Comarcal del Vallès Occidental.

 

Dins aquesta primera fase es preveu l’actuació que tindrà lloc a Vacarisses en el Camí de l’Obac, on es farà una inversió de 422.000 euros per executar una millora de seguretat viària. Aquesta actuació, ja treballada a finals del 2016 per l’Ajuntament de Vacarisses i el Consell Comarcal, es portarà a terme durant el segon trimestre del 2023, segons les previsions de la mateixa Diputació de Barcelona. Tot i que aquesta via és de titularitat municipal, el seu manteniment passarà a ser responsabilitat de l’entitat supramunicipal.  • Reunió Consell Comarcal 2021_05_25
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats