Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Noves passes per a la protecció del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i Serra de l’Obac

20 de maig de 2021


L’alcalde de Vacarisses ha acollit una reunió on s’ha presentat un esborrany d’ampliació del parc

 

Dimecres 20 de maig ha tingut lloc a l'Ajuntament de Vacarisses una reunió amb el diputat delegat de Mobilitat, Espais Naturals i Prevenció d’Incendis Naturals de la Diputació de Barcelona, Josep Tarín, juntament amb l’alcaldessa de Rellinars, Marta Roqué, l’alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, l’alcalde de Vacarisses, Toni Masana Ubach, i el regidor de Vacarisses, Pere Casas.

 

En aquesta reunió s’ha presentat l’esborrany d’ampliació del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i Serra de l’Obac. El parc creixerà, tal i com havia demanat l’actual equip de govern de Vacarisses, fins al límit de l’autopista C-16. D’altra banda, el Parc Natural de Montserrat també té prevista una ampliació fins a tocar, en aquest cas, la carretera C58. A la zona de Torrella, les dues ampliacions es donaran la mà.

 

Aquest és un vell somni de molts habitants de Vacarisses, ja que suposa protegir i conservar de possible especulacions bona part del nostre territori. Encara queda molta feina a fer perquè aquesta protecció sigui una realitat, però es fan noves passes amb l’objectiu que es l’ampliació es faci efectiva en un període de tres anys.  • Ampliació parc natural 2.jpeg
  • Ampliació Parc Natural 1.jpeg
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats