Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Reunió de la comissió de mobilitat escolar

23 d'abril de 2021


El dilluns 19 d’abril es va reunir la Comissió de mobilitat per estudiar l’impacte sobre el transport escolar de les obres de pacificació de la cruïlla del carrer Salvador Badia amb la carretera d’Olesa.

 

Van assistir a aquesta comissió membres de l’equip de govern, de l’oposició i també representants de les escoles implicades, així com la Policia Local. La Comissió va valorar positivament les obres de pacificació perquè, pel que respecta a les escoles, es guanya en seguretat de cara als infants i a les seves famílies.

 

Pel que fa a les sortides escolars en les quals s’han d’utilitzar autobusos, es va acordar que, a partir del curs vinent, aquests sortiran de la carretera d’Olesa i de la nova parada d’autobús (en cas que siguin dos autocars) situada 100 metres més amunt d’on es trobava ubicada l’actual parada.

 

Pel que fa a la tornada, els autocars també pararan a la carretera d’Olesa. En tots els casos es garantirà la presència policial per fer aquesta maniobra molt més segura. D’aquesta manera, es dona per tancada la polèmica sorgida sobre el lloc d’aturada dels autocars escolars els dies d’excursió.

 

Durant la resta del curs 2020/2021, les sortides escolars en autobús es continuaran fent des del poliesportiu municipal.  • pacificació 1.png
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats