Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

El procés de vacunació avança a Vacarisses

21 d'abril de 2021


La campanya de vacunació avança també a Vacarisses, sota les convocatòries que marca el Departament de Salut.

 

Recordeu que aquesta campanya, així com qualsevol consulta o atenció que estigui relacionada amb casos de Covid-19, s’estan duent a terme a l’espai del Casal de la Gent Gran.

 

Des de la nostra àrea bàsica de salut (EAP Montserrat), s’està fent una gran feina de coordinació i adaptació a les circumstàncies. S’està en permanent contacte amb l’Ajuntament per tal de facilitar-ne aquesta tasca sempre que es pugui. En aquest moment ja s’ha vacunat totes les persones de les residències de gent gran, les persones amb algun grau de dependència i que reben atenció domiciliària, i les persones majors de 80 anys.

 

Aquesta setmana ja s’ha contactat amb totes les persones de 75 anys cap amunt i s’ha iniciat la seva vacunació, almenys amb la primera dosi. En aquestes franges d’edat, el protocol general a seguir és anar baixant per any de naixement, sense tenir en compte patologies o altres circumstàncies associades. Sí que és cert que, en determinats col·lectius (com els pacients oncològics, d’esclerosi, etcètera), s’està organitzant la vacunació des dels centres on es visiten o reben tractament. Pot ser que se’ls citi des d’aquests llocs.

 

Cal tenir en compte que, segons la franja d’edat, hi ha altres vies per poder ser vacunat: convocats a través d’un SMS per assistir a altres punts de vacunació o demanant directament hora a través de la pàgina https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/

 

Podeu tenir tota la informació sobre les convocatòries de vacunació segons la vostra franja d’edat o col·lectiu professional a: https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/v/vacuna-covid-19/convocatoria/

   • Vacunació

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats