Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Torna l'atenció presencial al Casal de la Gent Gran

16 d'abril de 2021


Un matí a la setmana s'atendra presencialment per gestionar les noves activitats programades

 

Aquest mes posem en marxa el Passegem i coneixem 2021, conjuntament amb la Biblioteca El Castell, on us presentarem un seguit de passejades fàcils i accessibles pel nostre municipi. La primera, el divendres dia 30 d’abril, amb el passeig “Comerços desapareguts  de Vacarisses. Una aproximació històrica al municipi”.

 

Com totes i tots ja sabeu, el Casal de la Gent Gran es manté tancat des de fa més d’un any degut a les restriccions sanitàries derivades de la pandèmia per la Covid-19. Des d’un inici, la voluntat ha estat de treballar al vostre costat en tot aquest temps. Hem realitzat (i estem realitzant!) trucades de suport i seguiment, hem engegat el programa de ràdio “La Teva veu…” i ara que avança la vacunació i fa més bon temps, volem començar a oferir activitats, especialment a l’aire lliure i sempre amb les mesures sanitàries corresponents.

 

També estem treballant per poder iniciar el proper trimestre (maig, juny i juliol) l’activitat de gimnàstica suau adreçada a les persones grans, en un espai a l’aire lliure. I volem oferir-vos altres activitats de les que esperem ben aviat anar-vos informant. És per tot això que, a partir del proper dimarts 20 d’abril, començarem a oferir un horari d’atenció presencial, que us permeti resoldre dubtes, entregar inscripcions, etc. de totes aquestes activitats, que no puguem resoldre a distància.

 

Tots els dimarts de 9:30 a 12:30h. la Montse Hurtado, dinamitzadora del Casal de la Gent Gran, estarà presencialment al casal de la gent gran, per si voleu informació d’alguna activitat concreta, orientació sobre algun tema, etc.

 

I recordeu que mantenim l’horari d’atenció telefònica: De dilluns a divendres de 9.00 a 14.00h i els dilluns de 16.00 a 18.00h.


Relació directori

Casal de la Gent Gran

 • Adreça C/ Salvador Badia, 1, bis
 • Horari Atenció telefònica per a informació general i per a inscriure's a les activitats dirigides i a les del Mes de la Gent Gran.

  De dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h
  Dilluns i dimecres, de 16 a 18 h
 • Email casalgentgran@vacarisses.cat
 • Telèfon 93 828 10 30


 • Casal de la Gent Gran
 • Icone facebook
 • Icone email
 • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats