Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Nou perfil a Wikiloc amb rutes georeferenciades per la comarca

18 de febrer de 2021


A Viu el Vallès, es poden trobar 36 rutes per fer a peu, en bicicleta o a cavall

 

Viu el Vallès és el nou perfil del Consell Comarcal del Vallès Occidental a l’aplicació Wikiloc on ja s’hi poden trobar 36 rutes per fer a peu, en bicicleta o a cavall, pels 23 municipis de la comarca. Aquesta eina arriba en un moment de limitació de la mobilitat al perímetre comarcal i pot ser una molt bona manera de descobrir el nostre entorn. Tanmateix, també està pensada per donar a conèixer el Vallès Occidental a gent de fora un cop les restriccions ho permetin.

 

Wikiloc és un espai per descobrir i compartir rutes a l'aire lliure a peu, en BTT i de moltes més activitats. Actualment, compta amb 7.650.525 membres explorant i compartint 21.628.349 rutes. Funciona a través d’una app, on les rutes estan georeferenciades i s’hi assenyalen els punts d'interès (waypoints). Les rutes es mostren sobre mapes i, a més de la descripció de la ruta i l’entorn, es disposa d’informació sobre distància, dificultat, perfil altimètric, etc.

 

Viu el Vallès s’hi estrena amb 36 rutes per tota la comarca amb descripcions en 4 idiomes: català, castellà, anglès i francès. Es tracta de rutes amb diferents nivells de dificultat: fàcil, moderat i difícil.

 

Des del Consell Comarcal del Vallès Occidental, mitjançant el web de Turisme Viu el Vallès, ja es fa difusió de rutes de senderisme, bicicleta i a cavall, però, amb el nou perfil a Wikiloc, es vol fer un pas més enllà i posar a disposició de la ciutadania una eina disponible a través del mòbil, que solem portar a sobre quan fem excursions, ja sigui per seguretat o per orientar-nos. De fet, l’ús dels mòbils com a aparells de navegació obre noves oportunitats per difondre l’entorn de la comarca en un moment en què el turisme de proximitat està prenent un nou valor, com a conseqüència de la situació de pandèmia i els confinaments perimetrals.  • Wikiloc
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats