Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

S’inicien les obres de pacificació de la cruïlla entre la BV-1212 i el C/ Salvador Badia

22 de gener de 2021


La primera fase, a partir de dilluns, no comportarà grans afectacions a la mobilitat, a excepció de la reubicació de la parada d’autobús que hi ha al davant del CAP

 

El proper dilluns, s’iniciaran les obres de pacificació de la cruïlla entre la carretera BV-1212 i el C/ Salvador Badia. El seu objectiu és millorar la seguretat de les persones que han d’acudir als equipaments municipals de l’entorn, com són l’escola bressol El Cuc i l’escola de primària Pau Casals, el CAP, La Fàbrica, el Casal de la Gent Gran, l’Ajuntament i la biblioteca municipal El Castell. D’aquesta manera, es pretén prioritzar el pas de vianants, tenint en compte també la quantitat de comerços que hi ha a la vora.

 

L’origen d’aquesta actuació es remunta a l’any 2017, quan l’equip de govern de l’anterior legislatura (2015-2019) es va posar en contacte amb la Diputació de Barcelona per plantejar la necessitat de pacificar aquest tram de la carretera BV-1212, competència d’aquesta institució. De fet, segons l’últim informe de la mateixa Diputació, hi circulen uns 2.500 vehicles al dia.

 

L’obra es desenvoluparà en tres fases, durant 4 mesos. La primera, a partir de dilluns vinent, afectarà la zona de la parada d’autobús que hi ha al davant del CAP i que es reubicarà a la vorera de davant de l’escola bressol El Cuc. Per la resta, no hi haurà grans afectacions en la mobilitat.  • Cruïlla entre la BV-1212 i el carrer Salvador Badia.
  • Plànol del projecte de reordenació de la cruïlla.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats