Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

L’objectiu: entre els 10 millors municipis de Catalunya en reciclatge

15 de gener de 2021


En tres anys de Porta a Porta, Vacarisses ha passat del 39 al 84% de reciclatge, xifra que encara es pot millorar amb petites i senzilles accions

 

Aquest novembre passat va fer tres anys que, a Vacarisses, es va instaurar el Porta a Porta (PaP) com a servei de recollida d’escombraries, amb una excel·lent acceptació i funcionament. Des de llavors, hem passat del 39 al 84% de reciclatge, però encara podem millorar per posicionar-nos com un dels 10 millors municipis de Catalunya en reciclatge i alhora preservar encara més el nostre entorn.

 

Per commemorar tercer aniversari i millorar aquestes dades, l’Ajuntament està repartint a totes les llars un fulletó que exposa, de manera molt gràfica i entenedora, petites i senzilles accions que ens poden ajudar a reciclar millor i, per tant, a augmentar fàcilment les xifres actuals. A més, inclou les accions d’obligat compliment:

  • Ús exclusiu dels dos cubells entregats per l’Ajuntament a cada llar. Sinó, les escombraries no es recullen.
  • Ús exclusiu de bosses compostables per a la fracció orgànica, que es poden recollir gratuïtament a l’Ajuntament cada quadrimestre. Si no es diposita en aquestes bosses compostables, la fracció no es recull.
  • Ús responsable de les àrees d’emergència, dipositant cada fracció al contenidor corresponent. No s’han d’utilitzar com a deixalleria per a qualsevol estri.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!  • Porta a Porta
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats