Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

"La teva veu", a Vacarisses Ràdio

5 de gener de 2021


El programa adreçat a la gent gran del municipi tanca l’any amb 13 programes i amb continuïtat per a 2021

 

Encetem un any nou, el 2021, amb esperança, il·lusió i també empenta. A El Terme del mes d’agost, us explicàvem un nou projecte, el programa de ràdio La teva veu, a l’emissora municipal Vacarisses Ràdio.

 

El programa naixia el 6 de juliol amb l’objectiu principal d’acompanyar i compartir una estona amb les persones grans de Vacarisses. També amb ganes de donar-vos un espai per dir la vostra, a través de la ràdio, un mitjà més proper i de més fàcil accés per a totes i tots.

 

Doncs ja portem sis mesos! Volem donar les gràcies a tothom que ens escolta i al voluntariat de Vacarisses Ràdio, que fan que cada programa rutlli: Marina Zapata, Albert Piqué, Jesús Emiliano Garcia i Juan Carlos Conejo. I a les persones convidades que han passat pels 13 programes que portem: Mònica Núñez, Oriol Carbonell, Glòria Miralles, Dolores Vergara, Laura Kotnik, Marta Bieto, Cesc Castellet, Sebastià Codina i l’entitat Vacarisses per La Marató.

 

Hem viscut estones agradables i enriquidores, parlant de temes d’interès per als i les oients, fent entrevistes, escoltant música i cançons que ens aneu demanant. També hem compartit les receptes de cuina de tardor i hivern que ens heu fet arribar.

 

Us convidem a seguir escoltant-nos i a participar-hi de manera activa, formant part del grup voluntari que prepara cada programa de ràdio o fent-nos arribar les vostres propostes.

 

Com participar-hi?

Podeu trucar al telèfon 670 29 94 50 (Montse Hurtado, dinamitzadora), de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, o escriure’ns al correu electrònic del Casal de la Gent Gran, casalgentgran@vacarisses.cat.

 

On escoltar La teva veu?

Al dial de Vacarisses Ràdio, al 107.3.

 

Quan?

Cada quinze dies, els dilluns, de 13 a 13.30 h (us avisarem si el programa canvia de dia). Es torna a emetre els diumenges de la mateixa setmana, a les 13 h.

 

Properes emissions

  • 18 de gener
  • 1 i 15 de febrer
  • 1, 15 i 29 de març

Com seguir-nos?

A través del Facebook del Casal de la Gent Gran de Vacarisses.  • "La teva veu", a Vacarisses Ràdio
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats