Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Concurs d’aparadors de Nadal

23 de desembre de 2020


S’han lliurat 5 premis de diferents categories

 

Un any més per aquestes dates, l’Ajuntament de Vacarisses va convocar el Concurs d’aparadors de Nadal per promoure el comerç local. Ahir es van donar a conèixer els guanyadors, en 5 categories diferents.

 

El premi popular, que ha sortit de les votacions que s’han pogut dipositar a les urnes dels comerços, ha estat per al bar-restaurant Camí de l’Obac, ja guardonat en anteriors convocatòries. Enguany, han creat un ninot de neu a partir de tres peixeres de mides diferents. La superior representa La Torrota, mentre que la resta acullen figures dels Reigs Mags i el pessebre. El ninot es complementa amb un arbre de Nadal fet amb rotlles de paper higiènic.

 

El premi del jurat ha estat per a la Farmàcia Yolanda España, que ha optat per una xemeneia de cartró, que sosté un llum de fusta, i un banc ple de productes de l’establiment.

 

Una altra categoria ha valorat l’ús de materials ecològics i, en aquest cas, s’ha guardonat La Paradeta. La decoració consisteix en un trineu arrossegat per dos rens de cartró amb mascareta i que porten el Pare i la Mare Noel, fets amb ampolles de llet. A més, hi trobem galetes de la botiga penjant i més rens elaborats amb gots de cafè.

 

El premi original se l’ha endut El Casal de Vacarisses per l’aparador dels desitjos, que ha comptat amb la col·laboració de la clientela del bar. Es tracta d’uns plats vermells on hi ha escrits els seus desitjos.

 

L’altre comerç guardonat ha estat la Cansaladeria La Siona, per la seva qualitat artística. L’aparador conté productes típics de Nadal, que podem trobar a la mateixa botiga i que pengen d’un pal decorat amb galets i el fragment "Ara ve Nadal, posarem el porc en sal..!”.

 

Els establiments premiats han rebut entre 100 i 200 euros, segons la categoria.  • Camí de l’Obac
  • La Paradeta
  • Cansaladeria La Siona
  • El Casal de Vacarisses
  • Farmàcia Yolanda España
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats