Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Cloenda del programa de foment a la lectura “Biblioparcs”

22 de desembre de 2020


Després d’un espectacle sobre llegendes de Montserrat, les lectores i els lectors van rebre un diploma, una bossa de la biblioteca i un conte

 

El passat divendres 18 de desembre, la Sala dels Cups del Castell va acollir l’acte de cloenda del programa de foment a la lectura Biblioparcs, adreçat a infants de 5 a 8 anys. Primer, el contacontes Miqui Giménez va oferir un espectacle centrat en llegendes de Montserrat, la mateixa temàtica del programa. Tot seguit, l’alcalde de Vacarisses, Toni Masana, va repartir els diplomes als i les participants que han aconseguit llegir 5 o 10 contes, segons la franja d’edat. A part dels diplomes, també van rebre una bossa de la biblioteca i un conte.

 

Des de la biblioteca municipal El Castell, es vol agrair la col·laboració de les famílies, ja que aquest any s’ha hagut de variar el format del programa, passant de presencial a virtual. Sense la vostra ajuda, no hauria estat possible dur-lo a terme.  • Cloenda del programa de foment a la lectura “Biblioparcs”.
  • Cloenda del programa de foment a la lectura “Biblioparcs”.
  • Cloenda del programa de foment a la lectura “Biblioparcs”.
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats