Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

Es replantegen el Tió, el Patge Murriet i l’arribada dels Reis Mags

17 de desembre de 2020


Els infants de Vacarisses podran seguir gaudint d’unes dates tan màgiques, amb les mesures de prevenció adients

 

A causa de la Covid-19, l’Ajuntament de Vacarisses ha hagut de replantejar la programació nadalenca perquè infants i famílies puguin continuar gaudint d’unes dates tan màgiques amb totes les mesures de prevenció possibles. Perquè n’estiguin al corrent se’ls han fet arribar unes cartes on se’ls expliquen els canvis i tots els detalls per participar a les activitats.

 

La primera és el 24 de desembre. Per fer cagar el Tió, que enguany s’ubicarà a la Sala dels Cups d’El Castell, cal adquirir un tiquet a l’estanc Cal Perdet, on també s’assignaran hores concretes per evitar aglomeracions.

Un any més, les nenes i nens de Vacarisses podran lliurar la seva carta al patge Murriet, que ampliarà el seu recorregut per arribar a més nuclis habitats. Serà els dies 30 i 31 de desembre i les famílies s’hi hauran d’inscriure abans del dia 20 per saber quina franja horària els correspon.

 

Tot i que la tradicional cavalcada de Reis no serà possible, els infants podran rebre igualment els seus regals, la tarda i vespre del 5 de gener. Per precaució, el lliurament es farà a l’exterior, als Jardins del Lladern. Des de l’Ajuntament, es vol agrair als propietaris la cessió de l’espai per a aquesta activitat.

 

Els patges podran dipositar els seus regals els dies 28, 29 i 30 de desembre. Les famílies interessades poden posar-se en contacte amb la Regidoria de Cultura, a cultura@vacarisses.cat.

 

I no patiu, perquè, uns dies abans, l’alcalde de Vacarisses, Antoni Masana, ja haurà lliurat la clau que obre totes les cases del municipi a un seguici de patges que s’avançaran als Reis Mags de l’Orient. El lliurament, que tindrà lloc a l’Ajuntament, es gravarà i es difondrà a les xarxes socials de l’Ajuntament perquè pugueu gaudir en família d’un moment tan emocionant.  • Cavalcada de Reis de 2019. Autor: Josep Palou
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats