Mida

Ajuntament de Vacarisses
Inici
Comunicació Notícies

La Marató de TV3 2020

4 de desembre de 2020


Aquest any està dedicada a avançar en la recerca de la Covid-19 i, tot i no haver-hi cap activitat, es poden fer aportacions econòmiques

 

Des de fa anys, Vacarisses s’ha bolcat a participar a tots els actes que s’han organitzat al poble per recaptar diners per La Marató de TV3. Donades les circumstàncies excepcionals que estem vivint, no podrem reproduir el format dels altres anys: la Festa de la Marató, les activitats esportives, els concerts i tota la resta d’activitats en què comptàvem amb la participació de totes les entitats, les associacions, els comerços, les escoles, els clubs, l’Ajuntament i en definitiva, els habitants de Vacarisses.

 

Des de l’organització, us volem encoratjar a que hi participeu igualment, però d’una altra manera. Aquest any us demanem una aportació econòmica, cadascú dins les seves possibilitats.

 

Deixarem unes urnes a les botigues, bars i restaurants, a la biblioteca i a l’Ajuntament perquè tothom que vulgui hi pugui posar el seu granet de sorra. També us donarem el número  de compte de Vacarisses per la Marató per si voleu fer una aportació econòmica per transferència. D’aquesta manera, podrem ajuntar totes les aportacions recollides a Vacarisses i fer una donació conjunta a La Marató de TV3, com hem fet els altres anys.

 

Vacarisses és solidària i ho hem demostrat any rere any. Enguany, tot i que d’una altra manera, Vacarisses torna a col·laborar amb La Marató.

 

Comptem amb vosaltres!! Ho tornarem a aconseguir!!

 

Nº de compte: ES21 0182 8176 5102 0170 8376

 

Moltes gràcies un any més,

 

Organització de Vacarisses per la Marató  • La Marató de TV3 2020
  • Icone facebook
  • Icone email
  • Icone impressora
AJUNTAMENT DE VACARISSES
Pau Casals, 17 - 08233 Vacarisses
Tel.: 93 835 90 02 - vacarisses@vacarisses.cat

Amb la col·laboració

Logo Diputació de Barcelona
© 2019 Tots els drets reservats